21 °C Stjørdal, NO
11/08/2020

Åpner nyfjøset

Vegard Vigdenes inviterer til åpen dag på Vigdenes Vestre

NYTT LANDSKAP: - Jeg ser fram til å møte en ny sommer i nye omgivelser takket være særdeles dyktige medspillere, sier gårdbruker Vegard Vigdenes som inviterer til åpen gård på Vigdenes Vestre tirsdag 19. november kl. 12-15. NYTT LANDSKAP: – Jeg ser fram til å møte en ny sommer i nye omgivelser takket være særdeles dyktige medspillere, sier gårdbruker Vegard Vigdenes som inviterer til åpen gård på Vigdenes Vestre tirsdag 19. november kl. 12-15.

– Det blir åpen gård med åpning av fjøs på Vigdenes Vestre tirsdag 19. november med offisiell åpning kl. 13.00, sier Vegard Vigdenes.

Gården er åpen i tidsrommet 12-15. I forbindelse med den offisielle åpningen vil det bli en gjennomgang av byggeprosjektet. De som møter opp kan både se nytt fjøs, ny fôrsentral, nye garasjer, nytt fyringsanlegg og nytt redskapshus. Det er innholdsrikt med bl.a. smådyrrom, slakterom, kjølerom og bryggerom som hører med.

– Alle er velkommen til denne dagen der det vil bli en smakebit av både mat og drikke, sier Vegard Vigdenes, som er spesielt godt fornøyd med at alle involverte firma prioriterer å stille på denne dagen, for da kan andre også tenke på tiltak på gården.

– Da er det veldig nyttig å få møte profesjonelle utøvere, sier Vegard Vigdenes og takker for deltakelsen til Varig Stjørdal Gjensidig (forsikring); Ness-Vangstad (hovedansvarlig for bygg); Åsmund Vangstad (siloer og gjødselskjeller); Moen Maskin (grunnarbeid) og Elman (elektrisk).

Videre kommer Magne Dalsnes (rydding av branntomt); Hargassner (leverandør av fyringsanlegg); Trio bygg (all snekring på driftsbygninger); Innovasjon Norge (innvilget investeringstilskudd); Stjørdal kommune (rådgivning og løsninger med transport); Byggteknikk (reperasjoner bolighus) og Marius Weie (rørlegging).

Knut Sjøvold fra Arnsteins stiller opp med sitt trekkspill for å spre glade toner. Vegard Vigdenes takker også medarrangørene Felleskjøpet/delaval (I-mek og byggeledelse); Tine (rådgivning og utarbeidelse av driftsplan) og Midt Norge slakteri (håndtering av dyr og rådgivning).

– Hjertelig velkommen til en trivelig dag i et levende landbruksmiljø, sier Vegard Vigdenes.

Les forrige sak:
MARTNAS-ENTUSIASTER: - Vi ser fram til å arrangere martna på taket av E6 og bruke det fine arealet til å presentere næringslivet i Stjørdal, sier f.v. Geir Kirkbak, Johan Kristoffersen, Tore Skjervold og Monica Fjerdingen.
Arrangerer martna på tunneltaket

- I juni skal vi skape god martnasstemning på taket av E6

Close