15 °C Stjørdal, NO
23/05/2019

Åpner nytt meglerkontor i Stjørdal

|| Privatmegleren åpner kontor i Stjørdal, som betjenes av fire lokalkjente. Fra venstre: John Espen Jullumstrø, Marius Kristoffersen, Torstein Leikvoll Nordby og Tomas Woldseth.||

Firmaet Privatmegleren etablerer seg i Stjørdal. Fire kjente stjørdalsfjes utgjør lokalkontoret til den nye eiendomsmegleraktøren.

– Vi jobber på en litt annen måte enn de fleste andre eiendomsmeglere. Her er det sterkt fokus på hvert enkelt salg, sier Torstein Leikvoll Nordby.

Nordby er daglig leder i Privatmegleren i Stjørdal. Med seg på det nye laget har han John Espen Jullumstrø og Marius Kristoffersen, mens Tomas Woldseth starter i jobb som kontorleder 1. april. Tre av disse kommer fra jobb i Eiendomsmegler1, mens Kristoffersen har noen år bak seg fra Privatmegleren allerede.

Skreddersøm

Privatmegleren er eid av Nordea og er landets tredje største eiendomsmegler. Men de fire herrene som nå inntar kontorene i Kjøpmannsgata 13 er ikke aller mest opptatt av antall solgte boliger.

Coop Storlien artikkelnivå

– Hvor mange boliger vi selger er ikke det aller viktigste. Det viktige er at hvert eneste kjøp og salg blir så bra som det kan være. Alle salgsprosesser blir skreddersydd for hver enkelt bolig, pluss at vi satser på en flott eksponering av alle boligene, forteller Marius Kristoffersen.

Han har erfaring fra Privatmegleren, og har helt siden han startet i Trondheim hatt håp om det som nå skjer i Stjørdal.

– Det har vært et mål for meg at vi skal etablere oss i Stjørdal, og nå har vi et knallsterkt lag på plass her, sier Kristoffersen.

Lokal kunnskap

Laget består av fire omtrent jevngamle unge mannfolk fra Stjørdal. Alle er oppvokst i Stjørdal og alle bor i området. Det er også en styrke mener Privatmegleren-gjengen.

– Lokalkunnskap er viktig. Det gir en trygghet både for kjøper og selger at vi kan områdene vi skal selge bolig i, sier John Espen Jullumstrø.

Sammen med kollega og daglig leder Torstein Leikvoll Nordby har han vært i sving for Privatmegleren siden 1. februar. Fredag, åpnes dørene for kunder i det nyoppussede lokalet i Kjøpmannsgata hvor HUNT4 hadde sin feltstasjon i Stjørdal.

– Vi har allerede solgt våre første boliger for Privatmegleren i Stjørdal, og vi har også signert temmelig mange oppdrag, sier Leikvoll Nordby.

– Er det plass i Stjørdals-markedet for alle eiendomsmeglerne?

– Det er iallfall plass til Privatmegleren. John Espen og jeg solgte til sammen cirka 150 boliger i fjor, og har veldig god erfaring med boligmarkedet i Værnesregionen, sier Torstein Leikvoll Nordby.

Hele Værnesregionen

De fire karene i Privatmegleren Stjørdal har ingen ambisjon om å bli markedsledende i området, men «blir vi det så er jo det hyggelig», som de sier. Fokuset deres ligger på høy kvalitet i hvert eneste salg. Fornøyde kjøpere og selgere er det viktigste.

– Det å gi alle involverte en god opplevelse. Det å kunne glede kunder, både kjøpere og selgere, er stort for oss som meglere. Kjøp og salg av bolig handler tross alt om å forvalte den største delen av folks formuer, sier Torstein Leikvoll Nordby.

Privatmegleren Stjørdal er eiendomsmeglerfirmaets tredje kontor i Trøndelag. Tidligere er det to i Trondheim, så området nord for storbyen ligger åpent for Stjørdals-kontoret.

– Markedsområdet vårt er i all hovedsak kommunene i Værnesregionen, og vi har et konsept som passer alle typer bolig, enten det er nytt, brukt, eneboliger, leiligheter eller fritidsboliger, sier Leikvoll Nordby.

Les forrige sak:
||
To skadet i kollisjon på E14

Tre biler har vært involvert i en trafikkulykke på E14.

Close