8 °C Stjørdal, NO
15/06/2021

Åpnet ny butikk i sentrum: – Vi har allerede solgt et par båter

– Vi tror kundene er glade for å se en gjeng de har handlet av tidligere

I løpet av mai skal Kristoffer Saksvik (t.v) og Cato Bekkevold (t.h.) hente to båter, begge båtene er allerede solgt. I løpet av mai skal Kristoffer Saksvik (t.v) og Cato Bekkevold (t.h.) hente to båter, begge båtene er allerede solgt.

Mandag forrige uke hadde TRD Sportsfiskesenter Båt & Motor i Værnesgata i Stjørdal offisiell åpning. Innehaverne avslører at de allerede har solgt en del utstyr.

– Det har gått kjempefint. Jeg tror kundene er glade for å se en gjeng de har handlet av tidligere, sier Kristoffer Saksvik.

Saksvik og makker Cato Bekkevold tror ikke de har noen konkurrenter i stjørdalsområdet, og har inntrykk av at kundene har savnet et slikt tilbud.

– Trøndere er interessert i fisk, så jeg tror de er glade for å ha fått en butikk som satser bredt og har god innbygd kompetanse, sier Bekkevold.

Allerede aktivitet

Selv om butikken bare har rukket å være offisielt åpen i en dag, kan de avsløre at de har sluppet inn kunder tidligere.

– Det har vel egentlig vært aktivitet siden vi tok over lokalet for noen uker siden, så salget har allerede vært i gang. Har noen kommet innom, så har vi sluppet dem inn, forteller Saksvik.

Han forklarer grunnen for at de ikke har annonsert med noen offisiell åpning tidligere.

– Vi ønsket å få på plass mest mulig før vi kunngjorde åpningen. Vi ville at butikken skulle se ryddig og ordentlig ut.

Kristoffer Saksvik og Cato Bekkevold forteller at bedriften har vært i aktivitet siden de tok over lokalet, selv om den offisielle åpningen av TRD Sportsfiskesenter Båt & Motor ikke var før mandag.
Kristoffer Saksvik og Cato Bekkevold forteller at bedriften har vært i aktivitet siden de tok over lokalet, selv om den offisielle åpningen av TRD Sportsfiskesenter Båt & Motor ikke var før mandag.
Solgt to båter

Den nyåpnede butikken selger ikke bare fiskeutstyr, de driver også med salg, utleie og service på både båt og båtmotor.

– Selve bedriften har kommet i gang ganske greit, vi har allerede solgt et par båter og det er bra trykk på service av motor, forklarer Saksvik og fortsetter:

– Båt er så brennhett for tiden at det er et problem å få tak i nok båter. Jeg skal i løpet av mai hente to nye båter og begge er allerede solgt.

Venter flere varer

Bekkevold forteller at de fortsatt mangler en del varer, men at de forventer å få det levert innen kort tid.

– Vi skulle gjerne hatt alt på plass nå, men det kommer i løpet av de neste to ukene. Vi venter noen ordentlige lass fra både England og Nederland, forteller Bekkevold.

Han forsikret om at alt vil være på plass til kundene begynner å forberede seg til høysesongen.

– Etter 17. mai tenker vi at det vil bli et helt annet trykk. Da kommer de som trenger å fornye utstyr og erstatte slukene de mistet i fjorårets sesong. Da skal butikken være ganske fullstappet, og det vil bli mye mindre danseplass på gulvet. Men frem til da er det greit å ha tiden på det, humrer han.

Les forrige sak:
Lena Rolfseng håper mange vil møte på hagelagets arrangementer denne sommeren. Foto: Privat
Vil støtte opp om lokale forhandlere

Nå inviterer laget til handledag ved et lokalt utsalg

Close