8 °C Stjørdal, NO
28/10/2021

Spar Hegra uke 43
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Åpnet nytt idrettsbygg

Aglo videregående skole har investert 30 millioner

Det ble spandert kake og drikke på alle elever, lærere og gjester i nytt idrettsbygg på Aglo. Det ble spandert kake og drikke på alle elever, lærere og gjester i nytt idrettsbygg på Aglo.

Aglo videregående skole åpnet offisielt sitt nye idrettsbygg på Skatval torsdag.

Investeringen på 30 millioner kroner skal gi skolen et nytt fortrinn med gode forhold for undervisning, læring, trening og gymnastikk. Det ble spandert kake og kaffe i inngangspartiet før rektor, elever, lærere og gjester tok plass i det splitter nye auditoriet. Her åpnet elev ved skolen Oskar Hammer Gjevik offisielt idrettsbygget ved å klippe over en kjettingsnor.

Snorklipp i regi av elevene.
Snorklipp i regi av elevene.
Taler og gratulasjoner

De 215 elevene på den videregående skolen fikk høre mange rosende ord både om byggeprosessen og om stor lokal innsats fra spesielt bygg- og verkstedlinjene ledet av lærerne Harald Halvorsen og Olav Teigen. Rektor Gørild Joramo takket alle som tålmodig har ventet på ferdig idrettsbygg og ønsket alle brukere lykke til med et innholdsrikt bygg som huser både gymnastikksal, treningsrom/trimrom, naturfagrommet Fjorden og klasserommene Fosen, Frosta og Fløan.

Gerd Bergersen og Olav Teigen har deltatt aktivt før og under byggeprosessen. Bergersen som konstituert daglig leder og ansvarlig byggeprosess fra skolen. Teigen som lærer for bygg-elever.
Gerd Bergersen og Olav Teigen har deltatt aktivt før og under byggeprosessen. Bergersen som konstituert daglig leder og ansvarlig byggeprosess fra skolen. Teigen som lærer for bygg-elever.
Overrakte maleri av Lise Sivertsen

Ordfører Ivar Vigdenes gratulerte og ga kommunens gave, et maleri av Lise Sivertsen. Fra Blå Kors viste Jan Elverum til noen av historiene og opplevde gleder i det eldre bygg på tomten. Aglo videregående skole har elever fra 25 nasjonaliteter som nå får glede av nytt idrettsbygg.

Les forrige sak:
NY ASFALT: Tre veier i Meråker, blant annet her i Trøbakkan, har fått asfalt i løpet av sommerhalvåret. Lederen av det politiske hovedutvalget for kommunal utvikling, Anne Marken, er meget godt fornøyd med jobben som gjøres av sektorens ansatte. Fra venstre: Konsulent Sverre Solligård ved kart- og oppmålingsenheten, sektorsjef Torhild Saltvik Aarbergsbotten, leder av hovedutvalg for kommunal utvikling Anne Marken og fagarbeider Egil Arne Kleven ved uteseksjonen.
– Har fått på plass mye

Lokalpolitiker løfter frem det positive som skjer i Meråker

Close