12 °C Stjørdal, NO
07/07/2020

Åpnet nytt spisested på årets andre dag

Tradisjonsmat fra lokaler på Sjøsiden

Nytt spisested åpnet torsdag på Sjøsiden da Hell Catering igjen tilbyr tradisjonell norsk middag. De ansatte er Yupha Ekren, Kristine Rømuld og Liv Berit Nygård. Blant kunder på åpningsdagen var Inge Steig, Per Krogstad og Stig Roar Haugan.

Hell Catering hadde torsdag 2. januar sin åpning av nytt spisested på Sjøsiden i lokalene etter Smile Cafe. Fornøyde gjester ble mottatt av en smilende betjening.

Nå er det gode muligheter for igjen å kunne slukke tørsten og sulten store deler av dagen og ettermiddagen på Sjøsiden. Etter at Smile Cafe valgte å avvikle før jul i fjor, sto mange kunder uten tilbud i et område med mange arbeidsplasser på Tangen. Nå er Hell Catering på plass med dagens middag og mere fristende i matveien.

– Vi ligger sentralt langs E6 og mange har sitt arbeid på Tangen og Sytterøy i nær tilknytning til Sjøsiden. I dag på åpningsdagen har vi fått mange gratulasjoner, sier daglig ansvarlig Liv Berit Nygård.

Blant kundene litt utpå dagen ved middagstider var Inge Steig, Per Krogstad og Stig Roar Haugan fra Elvran og Lånke.

– Vi synes det er fint at det startes opp nytt tilbud med tradisjonell middagstilbud igjen. Dette har vært et savn. Nå blir det enkelt å svinge bortom hit hos Hell Catering, sier herrene som tok turen på åpningsdagen.

Spisestedet Hell Catering er eid og drevet av Turid Følke, og Sjøsiden har sitteplasser for 70 personer oppe og 30 nede. Her er det også anledning til å bestille lokaler.

– Vi tilbyr nå plass for møter og selskaper i lokalene våre her på Tangen. På sikt kan det bli flere retter. Nå har vi på middagsmenyen etter hvert kjøttkaker, fiskekaker, sodd, lasagne, klubb og saltkjøtt. Lunsjretter, påsmurt, vaffel og drikke hører også med, sier Liv Berit Nygård.

 

Les forrige sak:
E6-oppstart i begge retninger i år

Planer om å starte anleggsarbeid i sommer og høst

Close