18 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

Åpnet topp cup med TV-kamp

– Under kampen glemte jeg kameraene

Maren Næsbø (t.v.) og Tonje Hallan fra Skjelstadmark har det topp på Norway Cup, selv om TV-kampen endte med tap. Maren Næsbø (t.v.) og Tonje Hallan fra Skjelstadmark har det topp på Norway Cup, selv om TV-kampen endte med tap.

Skjelstadmarks jenter 17 pangåpnet årets Norway Cup. Ikke resultatmessig, men på direktesending på TV.

– Jeg var veldig spent før vår første kamp med tanke på at vi skulle spille på TV, men under kampen glemte jeg kameraene, sier Tonje Hallan fra Skjelstadmarks 17-årslag.

Skjelstadmark-jentene innledet Norway Cup, mot «naboene» fra Overhalla. Sportslig ble det tøft for namdalingene vant til slutt 6-1. Hanne Rokstad satte inn Skjelstadmarks trøstemål på straffespark. Men kampene er bare en liten del av Norway Cup.

– Vi ligger på hotell og det er veldig greit, sier Maren Næsbø.

Venninnegjengen har det topp i Oslo under verdens største fotballturnering, og de får en ny mulighet til seier mandag kveld. Da møter de Askøy, som i går tapte 11-0 mot amerikanske Tormenta FC. Uansett resultat koser skjelstadmarkingene seg i hovedstaden.

– Det er veldig sosialt å være på cup. Dessuten er været veldig bra så vi har vært i Frognerbadet en tur. Det er også veldig fint å være oppe på Ekeberg, og vi er der og ser andre kamper også. Hegra gutter 16 må vi jo heie på! Mulig vi også får tid til en tur på Tusenfryd. Så Norway Cup er både spennende fotball og veldig sosialt, sier Tonje Hallan.

Coop Storlien artikkelnivå

Artikkelen fortsetter under bildet!

Jonas Røkke Bender (t.h.) satte inn Stjørdals-Blinks første mål i Norway Cup. Lagkamerat Mats Røkke Holm (t.v.) stormer til for å juble.
Jonas Røkke Bender (t.h.) satte inn Stjørdals-Blinks første mål i Norway Cup. Lagkamerat Mats Røkke Holm (t.v.) stormer til for å juble.

De øvrige lokale lagene fikk også en tøff sportslig start på. Av de åtte lokale lagene ble det seier til to av dem på cupens første dag. Remyras jenter 14-lag slo Bremnes 1-0 etter en spennende og tett kamp. 17-årsguttene til Stjørdals-Blink stanget og stanget mot Flerkulturelt IL i en og en halv omgang. Da dundret Jonas Røkke Bender inn 1-0 og Henrik Fiskvik doblet ledelsen på frispark i siste spilleminutt.

Hegras gutter 16-lag tapte 4-0 mot Sund i første kamp, mens Hommelvis unge jenter 19-lag tapte 2-0 mot Sotra.

Malvik stiller med tre lag i Norway Cup og det ble null poeng på cupens første dag. Jenter 17 tapte 1-3 mot Djerv 1919, gutter 17 tapte 0-1 mot Selection Bordeaux mens gutter 16 tapte 0-5 mot JK Tabasalu/Eventtents.

Alle lokale lag er også i aksjon på mandag.

Les forrige sak:
Bjørn Sakshaug og Jan Henrik Siraas ved den gamle prestegårdsboligen som er åsted for festmiddagen søndag kveld.
Nordisk treff

Foreningen Norden i Stjørdal inviterer til treff i den gamle presteboligen

Close