15 °C Stjørdal, NO
13/07/2020

Årets første laks blir til åpningssuppe i Stjørdal

Fraktes til Stjørdal og blir til fiskesuppe for statsråden og resten av gjestene

Tom Andersen med det som trolig er årets første laks i landet. Den ble tatt i Numedalslågen tidlig onsdag og skal nå fraktes til Stjørdal for servering under åpningsarrangementet for laksesesongen. Tom Andersen med det som trolig er årets første laks i landet. Den ble tatt i Numedalslågen tidlig onsdag og skal nå fraktes til Stjørdal for servering under åpningsarrangementet for laksesesongen.

Denne laksen, tatt av Tom Andersen i Numedalslågen natt til onsdag, skal fraktes til Stjørdal og serveres under åpningsarrangementet av årets laksesesong.

Noen få utvalgte lakseelver åpnet laksefisket 15. mai, blant annet Numedalslågen.

– Etter det vi har funnet ut er dette årets første laks, i selveste villaksens år. Denne laksen, som veier 9,5 kilo har Norske Lakseelver kjøpt, og vi vil ta med den til åpningsarrangementet i Stjørdal. Den vil bli servert som fiskesuppe, blant annet til statsråd Ola Elvestuen, og det blir smaksprøver av røyka laks, sier prosjektleder Ayna Heilong i Norske Lakseelver.

Les forrige sak:
BER OM BESØK: Leif Eggen vil at planpolitikerne skal ta en runde med befaring før de vedtar noe detaljreguleringsplanen for Skomakerkvartalet.
Skeptisk til delvis utbygging

- Vi håper planpolitikerne utsetter behandlingen av denne saken

Close