10 °C Stjørdal, NO
14/07/2020

Årets lærebedrift fra Meråker

Faglig leder Toril Kristina Farstad og instruktør Tor Arne Olsen som var møtt fram under en tilstelning på Steinkjer for å motta prisen på vegne av bedriften. Det er yrkesopplæringsnemnda i Nord-Trøndelag har siden 2004 satt fokus på de gode eksemplene i fagopplæringa gjennom kåringen av årets lærebedrift og årets lærling.

 

Gir ungdom muligheter

Prisen for årets lærebedrift skal tilfalle lærebedrift eller medlemsbedrift i opplæringskontor som i særlig grad har bidratt til å gi ungdom mulighet til å få en fullstendig fagopplæring, heter det i statuttene. Fylkesråd for miljø, Johannes Sandstad, roste bedriftene for deres innsats i fagopplæringen.

– Sammen har dere tilført fylket en fagkompetanse vi har veldig god bruk for. Dere skaffet dere fagutdanning på ulike vis, enten gjennom skolegang, lærlingordningen eller gjennom praktisk arbeid. For noen av dere har de vært lett å nå målet, andre igjen har lagt ned en stor innsats for å skaffe seg fagutdanning sideløpende med at de står i jobb, sa hun ifølge T-A.

Les forrige sak:
FOTO: Lillian Skamsars første bok er på amerikansk, gitt ut på et New York-basert forlag. Foreløpig ingen salsgssuksess.
Roman oppfølger

STJØRDAL: For to år kom tobarnsmoren Lillian Skamsars (34) debutroman, ”G.E.N.I” […]

Close