6 °C Stjørdal, NO
07/04/2020

Årets MIG Tautra

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Samarbeider med Olavsfestdagene

Årets MIG Tautra samarbeider med Olavsfestdagene. Rune Bratseth skal spille fotball på Tautra. Det tenkes fra FosenNamsos Sjøs side rundt mulig båtforbindelse mellom Trondheim og Frosta under festivalen. Samarbeidet mellom MIG Tautra og Olavsfestdagene har stått på agendaen flere år. Det tar til med salmekveld torsdag 28.juli. MiG deltar med festivalkoret og artister. Deretter går ferden over fjorden til Tautra og start på Gospelfestivalen. Samme kveld holder Kurt Carr konsert på festivalområdet. Fredag planlegges seminar for næringslivet med humoristen Torolf Nordbø. En fotballkamp samme dag er også aktuelt. Der vil Det planlegges også en fotballkamp på lørdag med et MIG-lag bestående av bl.a. Rune Bratseth og Vidar Riseth skal måle krefter mot Neset Oldboys. Årets festival arrangeres fra 28. til 31. juli. Av andre artister er Celine og Batteri, Marshall Hall, Jan Groth, Samuel Ljungblahd, Gaute Ormåsen og Cecilia Vennersten og Rita Eriksen også klare til innsats.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

 

Øyvind Løvrød sier til Frostingen at han håper festivalplassen på Tautra vil kunne fungere såpass godt at det vil være mulig å leie den ut for diverse arrangementer. Det forutsetter kai, servicebygg med toalett og parkering. Her kreves tillatelse fra Riksantikvaren. Samarbeidet med Olavsfestdagene er avhengig av at infrastrukturen kommer på plass.

Gospelkoret RejoiSing fra Frosta/Åsen etablerte musikkfestivalen MiG Tautra på klosterøya Tautra i Trondheimsfjorden i 2005. RejoiSing dannet våren 2007 sammen med andre interesserte i Trøndelag selskapet MiG Tautra BA, som skulle stå økonomisk ansvarlig og være ansvarlig for gjennomføringen av festivalen. I tillegg til styret er det en hovedkomite som har den praktiske planleggingen og gjennomføringen av arrangementet. Ved gjennomføringen trekkes det også inn frivillige krefter og festivalen er godt forankret i lokalsamfunnet. Festivalen er rusfri.

Les forrige sak:
Pass på huden i påskesola

Er du klar for påskefjellet? Nå er påsken rett rundt hjørnet […]

Close