7 °C Stjørdal, NO
22/03/2019

Årets trener i Skaun

Faksimile fra nabonytt.no

 

Torsdag hadde Buvik il felles sesongavslutning for ski, håndball og allidrett i Skaunhallen. Den utflytta stjørdalskvinnnen Katrine Rokke Pedersen fikk utmerkelsen «Årets trener 2010»,  en pris som ble delt ut for aller første gang i Buvika. Prisen ble overrakt av leder i idrettslaget, Bjørn Hammer. Erik Fenstad, leder i nominasjonskomiteen, begrunnet tildelingen slik:

 

Buvik IL har mange gode trenere, vi har over 900 medlemmer, vi er spreke og bare 110 år, vi stiller med sterke lag innen ski, fotball, håndball, orientering og trim/sykkel. Vi kan være stolt av vårt idrettslag. Så det er mange nominerte bare her i salen. Den viktige prisen ”Årets trener 2010” henger høyt, og det krever mange års innsats for i det hele tatt å nå opp til en vurdering for den. Prisen henger så høyt, at den faktisk ikke har vært delt ut før. Den skal inspirere trenere til å yte sitt beste. Vedkommende som kom helt til topps på årets liste, har gode kunnskaper innen sin idrett. Vedkommende klarer å formidle dette til både barn og ungdom. Dette har vedkommende gjort på en pedagogisk og inspirerende måte. Også flere fedre er blitt inspirert til å bedrive litt innen idretten.

Vedkommende stiller opp på flere treninger i uka både i Buvika og i Skaun, og har gjort det gjennom mange år. Hun har selv vært en sterk utøver innen sitt område både nasjonalt og internasjonalt i mange år. Hun har sågar en Norgesmestertittel hengende på veggen hjemme. I tillegg har hun har et yrke hvor hun hjelper de aller uheldigste med hjelpemidler, og tilpasser disse til dem. Hun er en omsorgsperson. Idretten hun bedriver er kald, den er glatt og den er hvit, men hun utstråler en glede og en varme”

Coop Storlien artikkelnivå

 

Les mer på Nabonytt.no

Les forrige sak:
Petar Gajdasevic har arbeidet over tre år ved Frivillighetssentralen. Nå overlater han stafettpinnen til Fida Afif, som vil arbeide 50 prosent stilling ved sentralen i tillegg til hallvaktene i Hegrahallen. Leder av Frivillighetssentralen Kjersti Vist Heide i midten.
Fida brenner for frivilligheten

  Frivillighetssentralen på Stjørdal har ansatt en ny medarbeider. Fida Afif, […]

Close