-9 °C Stjørdal, NO
25/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Arrangerer martna på tunneltaket

– I juni skal vi skape god martnasstemning på taket av E6

MARTNAS-ENTUSIASTER: - Vi ser fram til å arrangere martna på taket av E6 og bruke det fine arealet til å presentere næringslivet i Stjørdal, sier f.v. Geir Kirkbak, Johan Kristoffersen, Tore Skjervold og Monica Fjerdingen. MARTNAS-ENTUSIASTER: – Vi ser fram til å arrangere martna på taket av E6 og bruke det fine arealet til å presentere næringslivet i Stjørdal, sier f.v. Geir Kirkbak, Johan Kristoffersen, Tore Skjervold og Monica Fjerdingen.

– I juni skal vi skape god martnasstemning på taket av E6, sier Johan Kristoffersen som har fått med seg gode medhjelpere til gjennomføringen.

– Et møte for få uker siden bekreftet interessen for å få til et slikt tiltak. Jeg har fått med meg gode støttespillere i styret som foruten meg består av Monica Fjerdingen, Tore Skjervold, Geir Kirkbak og Tore Kristoffersen, sier Johan Kristoffersen.

– Enestående mulighet

På taket til E6-tunnelen ved Tangmoen i Stjørdal ligger det en gressplen som er 250 meter lang og 20 meter bred; til sammen fem mål. Dette er et område som man nå ønsker å utnytte for å skape martnasstemning blant næringsutøvere i Stjørdal.

– Dette er en enestående anledning for næringslivet i Stjørdal til å presentere seg. I utgangspunktet ønsker vi én deltaker fra hver bransje. Da er det først til mølla som gjelder, men det er til slutt styret som bestemmer hvem som deltar, sier Johan Kristoffersen, som kan fortelle at Veteranbilklubben allerede har meldt sin ankomst.

Stort potensial

– Her snakker vi om et enormt areal med stort potensial; en unik markedsplass. På møtet ble vi enige om å forene krefter for å sikre videre framdrift. Vi har allerede fått godkjenning til arrangementet fra grunneieren som er Stjørdal kommune, sier Geir Kirkbak fra Joker Engros som ser dette som en utmerket anledning for å presentere selskapets virksomhet.

– Hvem er målgruppen?

– Det er alle. Vi ønsker å legge til rette for et familiearrangement med tilbud til folk i alle aldre. Johan har allerede sikret matforsyningen. For det er klart av både Eidum Gårdsbakeri og Meråker Kjøtt vil delta. Derfor kan det også bli varm mat, sier Kirkbak.

Plass til hundre, og gratis adgang

Johan Kristoffersen forteller at et 20-talls aktører har meldt sin interesse så langt, men at det er plass til et hundretalls deltakere.

– Her kan vi skape en unik og mangfoldig markedsplass. Alle deltakere melder fra om sitt arealbehov og får angitt areal, sier Johan Kristoffersen som liker tanken om et arrangement på taket av E6.

– Jeg ser for meg at dette kan bli veldig artig. Det går an å bruke den fine, grønne flaten med utsikt mot sjøen til noe annet enn å gå tur. For ingen arrangement i Stjørdal vil komme så nær E6 som vi gjør nå! Fordelen er at trafikantene kjører under oss uten å bli forstyrret. Og så har vi gode forhold for gratis parkering ved å bruke Grustaket og parkeringsarealene til Equinor.

– Det er heller ikke snakk om inngangspenger denne dagen. Og her kommer vi heller ikke i konflikt med annen næringsvirksomhet, tilføyer han.

Ny tradisjon

– Med denne martnas-dagen ønsker vi å skape en ny og annerledes tradisjon i Stjørdal der bedrifter får presentere seg og sine tilbud. Martnan vil ha behov for strøm og vann, men kostnadene fordeles på alle deltakerne. Dermed blir det lite på hver enkelt, sier Johan Kristoffersen, som forteller at de skal sørge for massiv markedsføring av prosjektet.

– Arrangementet er allerede meldt inn til kommunen. Dette er også en utmerket arena for brannvesen og politi til å delta. Dessuten vil det bli underholdning, sier Kristoffersen.

– Vi satser på godvær denne dagen. Johan Kristoffersen er kontaktperson, sier Geir Kirkbak, som ber alle interesserte melde sin interesse for denne dagen.

Les forrige sak:
«Kalenderpike» for å redde villaksen

Lidenskapelig laksefisker pryder april 2020

Close