7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Arrangerer skidager i vinterferien

Skiforeninga Selbuskogen arrangerer skidager for skolebarn

VINTERLEK: Nå blir det skidager og vinterlek på Selbuskogen skisenter tre dager i vinterferien. Skiforeninga Selbuskogen er arrangører. Arkivbilde fra et tilsvarende arrangement. VINTERLEK: Nå blir det skidager og vinterlek på Selbuskogen skisenter tre dager i vinterferien. Skiforeninga Selbuskogen er arrangører. Arkivbilde fra et tilsvarende arrangement.

Skiforeninga Selbuskogen arrangerer skidager for skolebarn fra alle barneskoletrinn i vinterferien 17.-19. februar.

Dette tilbudet i vinterferien er for barn fra 1. til og med 7. trinn, og byr på vinterlek, skihopp og skigåing. På Skisenteret tilbys aktiviteten mandag, tirsdag og onsdag i vinterferien. Arrangørene har to tilbud med lang eller kort dag, 9-15, eller 8.30-16. Karin Galaaen i Selbu er med som arrangør og erfaringene er gode fra tidligere arrangement.

– Barna er ute hele dagen. De er bare inn på varmestua ved stadion for å varme seg eller spise. Vi serverer skikkelig mat, og har flinke medarbeidere på kjøkkenet. Det blir mest mulig aktivitet på ski, men det blir også tid til aking og lek rundt skisenteret.

– Er det tilbud om andre aktiviteter disse dagene på senteret?

– Den siste dagen har vi tur innover turløypa til en gapahuk. Her griller vi pølser og serverer kakao. Nytt i fjor var at vi fikk prøve noen runder med hundekjøring. Dette prøver vi også denne gang. Vi ser at barna kommer igjen år etter år, og det synes vi er trivelig. Det er påmelding etter kø-prinsippet til Egil Kjølsø eller via Karin Galaaen med frist 10. februar.

Skiforeninga Selbuskogen har også åpen kafé på skisenteret tirsdager og torsdag i tillegg til de søndager det ikke er andre arrangement på stadion. Her samarbeider skiforeninga med idrettslagene.

– Vi prøver også å få til andre trivselsskapende aktiviteter. Vår hovedoppgave ut over dette, er å skaffe finansiering til turløypekjøringa fra skisenteret. Det er et veldig langt turløypenett. Det koster penger å holde løypene oppe. For noen år siden merket vi hele turløypenettet etter nasjonal skilt-norm. Det er for tiden fine skiforhold på Selbuskogen, sier Karin Galaaen.

Les forrige sak:
SUKSESS: Vamp har solgt over 1 million plater. Publikum kan vente seg en stor opplevelse i Kimen.
Vamp spiller i Kimen

Det populære Haugesunds-bandet holder konsert i Storsalen fredag 7. februar

Close