22 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Årsmøte i Stjørdal Senterungdom

Årsmøte deltagerene, bfv. Petter Smågård, Andreas Steinvik, Ane Geving, Ada Johanna Arnstad, Oda Svingen Lunnan. ffv. Dorthea Elverum, Hanne Slørdahl Kristensen, Henrik Josteinsson Myhr, Anna Alstad, Ivar Vigdenes.

 

Etter valget ble det vedtatt flere viktige saker, for Stjørdal Senterungdom er det viktig at ungdommen i Stjørdal får et brett og variert fritidstilbud, samt et tilbud slik at man kan ferdes i alle delene av kommunen. Senterungdommen har vært og vil fortsatt være en stærk pådriver for Kulturhuset, endelig kan vi se fremover å se på alle de muligheten som åpner seg for Stjørdals befolkning og det regionale kulturlivet. Vi følger også nøye med på utviklingen i kommunen, vi håper på at man sammen kan finne gode løsninger som nå og på sikt er bærekraftige, særlig på sikt da man ser at kommunen har en stor tilflyttningsvekst av familier som ønsker og bosette seg og næringsliv.

 

Stjørdal Senterungdom forberder seg også på den kommende valgkampen. Det viktigst for oss i Nord-Trøndelag må vel være å få inn Nord-Trøndere på ‘’tinget’’,  vi ser at det blir viktigere og viktigere for oss som bor ute i distrikts Norge at lokaldemokrati blir viktigere i årene fremover. Det kommende veivalget vil nok stå mellom en sentralisering av tjenster slik at man må reise lengre og at det som kunne vært lokale avgjørelser, tatt av folkestyret i kommunen, nå blir sentralisert inn mot maktsentrummet i Oslo.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Senterungdommen i Stjørdal er svært glade for at Marit Arnstad ligger ann til å få en plass på stortinget til høsten. Dette da hun har i flere år vist stor interesse for Nord-Trøndelag og har vært en pådriver for den utviklingen man ser i fylket de siste årene. Serlig satsningen man ser på vei og bane, elektrifisering  av Meråker- og Trønderbanen har vært en viktig sak for Senterpartiet lokalt og sentralt da dette gir stor miljøgevinst, og ikke minst representerer dette en stor seier for Trøndelag.

Les forrige sak:
- Verken Bodø, Molde eller Bryne har angret på at de reiste høye bygg som synes i terrenget, sier ordfører Ivar Vigdenes som mener Stjørdal må tenke stort og annerledes.
Foreslår signalbygg på 20 etasjer

  Utspillet kom på nettverkstreffet sist torsdag med Nord-Trøndelag fylkeskommune og […]

Close