12 °C Stjørdal, NO
07/07/2020

– Artig å høre fansen synge navnet mitt

Sandvik Tagseth fikk sin debut på en tung Rosenborg-kveld

Edvard Sandvik Tagseth fikk sin Rosenborg-debut mot PSV Eindhoven. Frostingen gjorde en god figur i de ti minuttene han spilte på venstrebacken. (Foto: rbk.no)

Ti minutter før slutt i torsdagens Europaliga-kamp mot PSV Eindhoven ble det Rosenborg-debut for frostingen Edvard Sandvik Tagseth (18).

– Det kom litt uforventet. Fikk varmet opp i et par minutter så var det rett utpå, sier Edvard Sandvik Tagseth til rbk.no etter hjemmetapet mot PSV Eindhoven.

Det ble en todelt kveld for frostingen. Debut på Lerkendal var en stor opplevelse, men kampen i seg selv ble ingen stor Rosenborg-opplevelse.

– Det er klart et tempo opp fra eliteserien. Jeg føler at det blir et sjokk for oss. Det går veldig fort, presset sitter ikke helt, og da blir det vanskelig å stoppe et så godt lag som PSV, sier Tagseth til klubbens nettside.

For 18-åringen var det imidlertid stort å ta plass på venstrebacken i de siste ti minuttene av kampen.

– Det var så klart artig. Jeg håper å få spille flere ganger utpå her. Det var artig å høre fansen synge navnet mitt, selv om vi ligger under 4-1.

Søndag er det eliteseriekamp og Rosenborgs faste venstreback Birger Meling er ute med karantene for gule kort. Da kan det fort bli eliteseriedebut fra start for Edvard Sandvik Tagseth.

Les forrige sak:
160 løpere til rulleskirenn

Noen av verdens beste skiløpere til Hommelvik lørdag

Close