23 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

Artig da «Arti læll» fikk eldreprisen

|| Olav Bakken (t.v.) fikk æren av å ta i mot eldreprisen på vegne av «Arti læll». Utdeler og dagens konferansier var Jon-Anders Myrvang.||

Det startet som en gjeng som hadde lyst til å synge og spille, og de første og faste opptredenene skjedde på Hegratunet.

– Der har vi opptrådt 116 ganger. Vi var der hver første mandag i hver måned i godt over ti år, bortsett fra én gang. Da var det farang der, fortalte Olav Bakken da han på vegne av «Arti læll» mottok kommunens eldrepris under seniordagen i Kimen fredag. Egentlig skulle bror Ivar ta i mot prisen, men han trives bedre i litt mindre urbane strøk og overlot dermed den store æren til Olav Bakken.

Nå har det seg imidlertid sånn at «Arti læll», som vinner av eldreprisen måtte gi den videre med en gang. Gruppa hadde valgt seg ut pårørendeforeningen i 2. etasje ved Halsen sykeheim som mottaker av prispengene og kravet fra Bakken var at de 10.000 kronene skulle komme beboerne til gode i form av aktiviteter. 

SE VIDEO AV UTDELINGEN HER!

Den tallinteresserte og musikalske industrigründeren Olav Bakken avslørte også øvelses- og opptredenregnskapet til «Arti læll».

Coop Storlien artikkelnivå

– Vi har opptrådt tohundreognoenogfemti ganger i løpet av de 14 årene. Det blir sånn cirka en opptreden hver 20. dag. Når det kommer til øvingskvelder, så blir det «søyi» lite. Vi har slått sammen opptredenene og øvingene, sa Bakken til fliring fra en fullsatt Vektersal i Kimen.

Fliring var det også i aller høyeste grad da Stjørdal Seniorvariete inntok scenen og framførte Wenche Myhres «Når jeg blir 66» i sin egen hjemmelagede versjon der damene og herrene avslørte både hva de skulle gjøre når de blir 76, 86 og 96.

SE VIDEO AV STJØRDAL SENIORVARIETE HER!

Les forrige sak:
||
Blink slipper til flere unggutter

Stjørdals-Blink sikret opprykket til 2. divisjon formelt sist helg, og trener […]

Close