5 °C Stjørdal, NO
18/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Artig på folksom skifest

SE MANGE BILDER fra skifesten i Gågata her!

Ola (t.v.) og Martin Haugen Bergstrøm var to av over 400 som var med på onsdagens skifest i Gågata. Ola (t.v.) og Martin Haugen Bergstrøm var to av over 400 som var med på onsdagens skifest i Gågata.

Brødrene Martin (7) og Ola Haugen Bergstrøm (9) går mye på ski. Onsdag kveld deltok de sammen med over 400 andre på skifesten i gågata i Stjørdal. Se mange bilder her – klikk på bildene for å få dem i full størrelse!

– Hvor mange runder gikk dere?

– Jeg gikk seks runder, forteller Martin, mens storebror Ola mer enn doblet med sine 13 runder. Begge syntes det var artig, men litt kaldt i Gågata onsdag kveld. De to guttene fra Hegra er veldig tydelig på hvem som er langrennsfavoritten.

– Det er Niklas Dyrhaug, slår Martin fast og Ola nikker og er helt enig. Guttene har hatt en foto-shoot sammen med Dyrhaug tidligere, noe de husker godt.

Over 400 skiløpere opp til ti år kom og deltok i vinterkulda på torget. Omlag 80 deltok i klassen til 16 år.

Barnas ski-NM markerer på en måte starten på NM på ski som arrangeres i Meråker fra 31. januar til 3. februar. Arrangementet i Gågata var et samarbeid mellom SpareBank 1 SMN, NM på ski i Meråker, Lånke IL, Skjelstadmark IL og Stjørdals-Blink.

Les forrige sak:
25 års tjeneste: Foran f.v. Kirsten Aspaas, Brit Eva Lade, Torun Venseth Larsen, ordfører Ivar Vigdenes, Anne Elisabeth Valstad Fånes, Sølvi Nymo, Mette Østmoe Lægran og Anne Lise Tiller Sætnan.
Hedret trofaste ansatte

Festkveld for kommunalt ansatte med minst 25 års fartstid

Close