-0 °C Stjordal, NO
24/02/2020

Asbjørn gikk 70 mil for å finne trimpoeng

|| Dette er noen av de aller mest ivrige trimmerne på Skatval. Fra venstre: Asbjørn Saksvik, som gikk 70 mil på fem måneder i fjor, Anita Fløan, Eline Sæther, Hilde Landfald og Ørnulf Landfald.||

Nå er det nye trimpoeng ute på Skatval.

Over 1.000 deltakere var med på fjorårets Trimpoeng på Skatval. Nå er de i gang igjen.

– Hadde det ikke vært for Trimpoeng hadde jeg ligget på sofaen, forteller Asbjørn Saksvik. Han er en av de aller ivrigste «Trimpoeng-jagerne» på Skatval.

– I fjor hadde jeg problemer med å gå 100 meter på grunn av smerter i hofta. Trimpoeng har hjulpet meg mye i vinter, sier Saksvik som har litt av en merittliste.

Han har logget inn på Steinvikholmen 165 ganger i løpet av fem måneder, og i løpet av denne perioden gikk han cirka 70 mil.

Over 1000 i fjor

Trimpoeng-appen på Skatval ble en gedigen suksess i fjor.

– Vi hadde over 1000 deltakere, og også rundt 200 på vinterutgaven, sier Hilde Landfald, som sammen med Anita Fløan er ivrig ildsjel i trimgruppen som organiserer Trimpoeng på Skatval.

Trimpostene på Skatval er i drift fra 1. mai, men alle vil ikke være på plass fra første dag.

– Trimpoeng Skatval vil ha cirka 50 poster i år, men vi vil selvsagt ta hensyn til beitedyr og hekking, derfor vil noen poster åpnes etter hvert, forteller Landfald.

Fjell og sjø

I enkelte deler av bygda er det også godt med snø fortsatt.

– Det er fortsatt snø på fjellet men vi regner med det tiner fort nå på våren. Derfor anbefaler vi at trimmerne tar seg opp Forbordsfjellveien og eventuelt parkerer ved Trongsteinan. Her er det mange runder å velge mellom med ulike lengder, forteller Landfald, som minner om at det også er poster på Langstein og mange langs sjøen langs Skatvalslandet. Noen av disse er mulig å ta via kano eller kajakk.

Å delta i Trimpoeng Skatval koster 100 kroner for sesongen.

– Du kan registrere deg ved å bruke appen Trimpoeng og søke etter Trimposter Skatval 2018, sier Hilde Landfald som forteller at det er mange premier i vente for spreke trimmere.

Flere ting på gang

Den aktive trimgruppen på Skatval er ikke bare i gang med Trimpoeng, – de har mer på gang.

– Forbordsfjellet Opp arrangeres tirsdag 29. mai. Vi oppfordrer lag og grupper til å melde seg på, og alle deltakere får 200 trimpoeng. Likedan deles det også ut godt med trimpoeng når Forbordsfjellet rundt arrangeres i september, frister Hilde Landfald.

Les forrige sak:
||
Mega-jubel for fornøyde kunder

Coops dagligvarekjeder Coop Mega og Extra har den høyeste veksten i […]

Close