2 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Åse og Johan fikk statsråden på besøk

POSITIVE ERFARINGER: Statsråd Åse Michaelsen fikk under et besøk høre om de positive erfaringene som Åse og Johan Dagfinn Nordgård har hatt med SIO-prosjektet. Her er f.v. ordfører Ivar Vigdenes, sykepleier Monika Busch, Johan Dagfinn Nordgård, Åse Nordgård og eldreminister Åse Michaelsen.

– Nå blir vi aldeles overveldet, sier Åse og Johan Dagfinn Nordgård hjemme i Moheim idet eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen (Frp) kommer på besøk i selskap med ordfører Ivar Vigdenes (Sp) og andre.

Åse og Johan Dagfinn Nordgård er «håndplukket» til å ta imot statsråden for å fortelle om sine erfaringer direkte knyttet til SIO-prosjektet.

Jeg kom ut fra sykehuset for åtte dager siden. Da kunne jeg dra direkte hjem uten turen innom DMS takket være den gode oppfølgingen som jeg får her hjemme. Det setter jeg stor pris på, sier Johan Dagfinn Nordgård.

 

Eldreminister Åse Michaelsen besøkte Stjørdal for å høre om erfaringene som kommunen har gjort med SIO-prosjektet. De er svært positive. Omsorgssjef Hans Frederik Selvaag ga statsråden en orientering på DMS før statsråden selv tok ordet. Begge er opptatt av at Stjørdal fortsatt må være en del av prosjektet.

– Vi har lært mye av SIO–prosjektet og har lyst til å lære enda mer for å gi bedre tjenester, sier ordfører Ivar Vigdenes.

Åse Nordgård vartet opp med «Verdens beste» til stor glede for sin navnesøster, statsråden Åse Michaelsen, som gikk til fots fra DMS og ned til Moheim.

– Det har vært en stor glede å besøke Stjørdal og høre de nyttige erfaringene som er gjort, sier statsråden.

– Vi klarer ikke hvis vi ikke løfter i flokk, og har forståelse for hverandres utfordringer, sier eldreminister Åse Michaelsen.

Les forrige sak:
Tok fire førerkort i fartskontroll

Fire førere mistet førerkortet i fartskontroll på Frosta.

Close