12 °C Stjørdal, NO
20/09/2019

Augdal blir Ranheim-spiller

|| Marius Augdal har spilt sin siste Stjørdals-Blink-kamp inntil videre. Neste sesong spiller han i blått i eliteserien for Ranheim.||

Lørdag kveld satt Marius Augdal og fulgte sine nye lagkamerater i Ranheim beseire Sogndal i den avgjørende kampen om den siste plassen i neste års eliteserie. Det få visste da var at Marius Augdal hadde bestemt seg for å bytte ut den røde Stjørdals-Blink-trøya med den blå Ranheim-trøya kommende sesong. 

– Jeg bestemte meg for en ukes tid siden. Det var veldig vanskelig å forlate Blink nå etter opprykket. Jeg har vært i Stjørdals-Blink i snart ni år og har mange av kompisene mine der. Jeg har trivdes veldig godt i klubben, men tiden for å ta steget videre er kanskje riktig for min del akkurat nå, sier 23-åringen som scoret sju mål for Stjørdals-Blink i årets sesong. 

Nå blir motstanderne Rosenborg, Brann og de andre toppklubbene i landet for Marius Augdal, og han gleder seg stort. 

– Utrolig artig å få denne muligheten, sier Augdal. 

Les forrige sak:
||
Hekla Stålstrenga tilbake til Kimen

2. mars blir det igjen nordnorsk visepop av ypperste merke i […]

Close