-1 °C Stjordal, NO
29/01/2020

Auk tilbake i Torgkvartalet

I morgen åpner Auk igjen for sine tilbud av kortreist og lokal mat

AUK MED UTSALG I TORGKVARTALET: - Vi ser fram til å starte handelen her på Torgkvartalet, sier f.v. Kristian Helgesen, Gry Fornes, Marit Nestande og Therese Haugan. AUK MED UTSALG I TORGKVARTALET: – Vi ser fram til å starte handelen her på Torgkvartalet, sier f.v. Kristian Helgesen, Gry Fornes, Marit Nestande og Therese Haugan.

– I morgen klokken 11.00 åpner Auk med smaker fra Stjørdalsføret igjen for sine tilbud av kortreist og lokal mat i Torgkvartalet, sier nyvalgt leder i Auk, Eirik Yven fra Fornes gård.

– Auk holder åpent tirsdag til lørdag helt fram til jul. Konseptet blir det samme som tidligere med mange ferske og lokale varer fra nærområdet; brød, kaffe, melk, egg, honning, ost og saueskinn, øl og mye, mye mer, sier Eirik Yven som har en egen fristelse på fredag og lørdag.

– På Fornes gård lager vi ost av melk fra Kilnes gård. Fredag tilbyr Gry og jeg fersk mozzarella til helgepizzaen! sier han.

– I tillegg har vi et utvalg av julegaver. For Auk er det viktig med et lokalt utsalg der vi er lette å finne. Derfor setter vi stor pris på denne muligheten til på nytt å selge fra Torgkvartalet, sier Eirik Yven.

Les forrige sak:
Tre fra Blink på årets lag

Blink-dominans når de beste spillerne plukkes ut

Close