12 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Avfallsmottak for hytter flyttes ikke

Ønsker om å flytte ett mottak fra Sona til Flora innfris ikke

Dette bildet er fra et returpunkt for hytterenovasjon på Frosta. Innherred Renovasjon har avviklet, flyttet og oppgradert noen av returpunktene i Stjørdal det siste året. (Foto: Innherred Renovasjon) Dette bildet er fra et returpunkt for hytterenovasjon på Frosta. Innherred Renovasjon har avviklet, flyttet og oppgradert noen av returpunktene i Stjørdal det siste året. (Foto: Innherred Renovasjon)

I fjor høst avviklet og flyttet Innherred Renovasjon flere returpunkt for mottak av avfall fra hytter og fritidsboliger i Stjørdal kommune. Nå har enkelte klaget på at returpunktet i Flora ble avviklet, men avfallsselskapet har gjennomgått endringene og konkludert med at det ikke blir noen ytterligere endringer.

Returpunktene ved Flora bedehus Sildra ble avviklet og brukerne ble henvist til de gjenværende returpunktene ved bomveien til Sona og ved Sona bru. Dette har ført til klager fra Flora, men Innherred Renovasjon står ved sin beslutning.

– Returpunktet er avviklet da det betjente få hytter, samt at det ligger andre returpunkt langs nedfartsvegen, skriver selskapet i et svar til klagene. På bakgrunn av dette har de konkludert med at de ikke ønsker å flytte ett av punktene fra Sona til Flora.

Les forrige sak:
De tre målscorerne smiler bredt etter snuoperasjon mot Heimdal. Fra venstre: Jakob Rømo Skille, Ole Kristian Rødahl og Andreas Pettersen. (Foto: Blinkfotball)
Lå under 0-3 – vant 5-3

Purungt Blink-lag snudde til imponerende seier

Close