18 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Avgjorde like før slutt

29 MÅL: Nedzad Sisic utlignet til 1-1 for Stjørdals-Blink med sitt 29. mål for sesongen i lørdagens bortekamp mot Buvik. Sisic og Blink vant en meget sterk 3-2-seier, og ligger likt med serieleder Tiller på toppen av tabellen.

 

Dermed er Stjørdals-Blink ferdig med en av årets tøffeste måneder, som har inneholdt kamper mot Tiller, Verdal, Orkla og Buvik. På disse fire oppgjørene har Blink tatt ni poeng, og foran de tre gjenværende serierundene ligger de likt med tabelleder Tiller. Begge har 50 poeng, og det ser ut til at spenningen holder seg inn helt til aller siste runde. Stjørdals-Blink har igjen hjemmekamper mot Steinkjer og Charlottenlund samt bortekamp mot Tynset, mens Tiller møter Orkla og Byåsen 2 borte i tillegg til hjemmekamp mot Buvik.

 

Fjerde scoring på tre kamper

På samme måte som i forrige serierunde mot Orkla gikk det mye opp og ned for Blink i kampen mot Buvik. Hjemmelaget tok ledelsen ved Eskil Sivertsen i det 35. minutt, men Nedzad Sisic utlignet for Blink åtte minutter senere. Elleve minutter etter pause hadde Simen Raaen Sandmæl snudd kampen med sin 2-1-scoring, men det tok ikke lang tid før Buvik var a jour. Storscorer Morten Aftreth besørget 2-2-målet i det 63. minutt, og det så lenge ut til at dette skulle bli sluttresultatet.

Hellsenteret uke 25 mobil

 

Fem minutter før slutt kom avgjørelsen som gledet de mange tilreisende supporterne fra Stjørdal. Sandmæl kom alene gjennom mot Øyvind Onsøyen, og satte ballen kaldt og rolig forbi Buviks sisteskanse. Dette var for øvrig Sandmæls fjerde mål på tre kamper. I bortekampen mot Verdal avgjorde han på tampen med å sette inn 4-2, mens det ble to mål på midtbanespilleren forrige helg mot Orkla. Etter å ha slitt med skader i siste halvdel av fjorårssesongen og opptrening i vår har Sandmæl virkelig etablert seg som en viktig spiller i Stjørdals-Blink-laget, og hans scoringer kan vise seg å bli helt avgjørende når poengene skal telles opp ved sesongslutt.

 

Møter et formsterkt Steinkjer

Tiller gjorde heller ingen feil i sin hjemmekamp mot NTNUI. Selv om det sto 1-1 til pause var de blåkledde best, og vant til slutt 3-1 takket være to mål av Ivar Unhjem og et av Edvard Ølstøren. Søndag skal Tiller ut i en tøff bortekamp mot Orkla, og det er en kamp som nok vil få stor oppmerksomhet også fra Stjørdal.

 

Lørdag kl. 15 skal nemlig Stjørdals-Blink spille hjemme mot Steinkjer, og vil med seier trone minst ett døgn alene på toppen. Det er imidlertid et formsterkt Steinkjer-lag som kommer på besøk til Nye Blinkbanen, og i sine to siste kamp har steinkjerbyggene slått Ranheim 2 2-1 på hjemme og Rosenborg 3 7-2 på Lerkendal kunstgress. Tradisjonelt sett har oppgjørene mellom Stjørdals-Blink og Steinkjer vært preget av tøffe tak, og det vil det helt sikkert bli også på lørdag.

 

 

Les forrige sak:
|
Dugnad med humor

Dugnadsarbeidet for å gjennomføre første etappe av turstien til Svartkamhytta går […]

Close