-6 °C Stjørdal, NO
25/02/2020

Avslutter boligstyling

Nå selger hun ut interiørproduktene

Siw Marit Larsen fra Koselige Hjem legger bak seg en karriere gjennom 13 år med møblering og styling av boliger. Nå åpner hun søndag sitt lagersalg fra tre leide lagerrom i det gamle skytterhuset i Hegra.

Hun har tilbudt møblering og såkalt styling av boliger og leiligheter i 13 år. Nå avvikler Siw Marit Larsen sitt enmannsforetak Koselige Hjem. Utsalg av interiørprodukter kommende søndag markerer at en æra er over.

I forkant av salg av boliger eller leiligheter har Siw M. Larsen tilbudt både møblering og styling. Spesielt har meglerbransjen vært hennes oppdragsgiver gjennom flere år, men også private har vært kunder hos Siw Marit. Nå har hun tatt valget med å avslutte karrieren, og det på bakgrunn av arbeidsmengden som følger med hennes eget firma Koselige Hjem.
– Jeg har innsett at alt har sin tilmålte tid, og alle tunge løft med bord, sofa, stoler og benker håper jeg nå blir et tilbakelagt kapittel selv om det klart er vemodig å avslutte. Jeg har trivdes veldig godt, og interiør interesserer med fortsatt, sier Larsen som tok sin utdannelse i faget på Merkantilt institutt i Trondheim og nå åpner varelageret for utsalg av en rekke interiørvarer.
– Hva gjør du med alle produktene som er benyttet til å skape fristende bosteder?
– Jeg har tre leide lagersteder i Hegra, i det gamle skytterhuset hos Kringen. Søndag 27.oktober fra 17 til 19 holder jeg utsalg åpent i alle tre lagerrom. Det blir også utsalg påfølgende lørdag 2.november på samme sted i Hegra. Her kan man gjøre noen kupp, sier Siw Marit Larsen. En epoke med «forskjønning» av boliger er tilbakelagt. Nå går de fleste interiørvarer ut for salg til en rimelig penge.

Les forrige sak:
– Perfekt regi

Blink-treneren takker alle for støtten fra sidelinjen

Close