18 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Avslutter dans i skolen med “Sommeridyll”

Elevene ved danselinja på Ole Vig videregående skole setter opp er forrykende danseshow torsdag 9. juni i Stjørdal kino. De oppfordrer til godt oppmøte.

 

Elever på danselinja ved Ole Vig videregående skole inviterer til danseshow i Stjørdal kino. Det er avgangselevene på 3. året som nå setter opp “Sommeridyll” sammen med elever på første og andreårets danselinje.


Vi har god hjelp fra flinke danseelever på første og andreåret ved skolen, og totalt vil et 30-talls elever gi publikum et forrykende danseshow kvelden 9. juni, sier Marielle Haugen Dahlstrøen og Karoline Amundsen Bremseth. De to har sammen opplevd tre skoleår der dans har vært en viktig pedagogisk del av undervisningen. Første og andre år ved skolen hadde elevene langt mer allmennfag enn i siste avgangsår da dans var størst i fokus.

Dans har vært en stor del av vår skolehverdag, og nå vil vi gjerne viser fram hva vi har lært i kategoriene jazz- moderne og klassisk ballett. De fleste har også vært gjennom solodans på tredjeåret, som også vil fremføres under “Sommeridyll”, sier de to.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Vil gjerne fylle kinoen

Repertoaret som elevene nå skal fremføre 9. juni er rikt og mangfoldig. Musikk hører med når danserne fra Ole Vig skal fremføre dette sommershowet.

Musikk er en naturlig del av dansen, så det vil bli god stemning i kinoen denne dagen. Med oppsettingen “Hair” friskt i minnet fra vårt 1. år ved skolen, tror vi også Sommeridyll vi nå store høyder. Nå håper vi publikum kjenner sin besøkstid for dette blir et høydepunkt. For oss på 3. året blir det også vemodig etter som dette er siste fremføring før skolen snart er over. Legg turen til kinoen 9. juni oppfordrer Marielle og Karoline som inntar scenen sammen med et 30 talls elever fra danselinja på dette avslutningsshowet i dansens verden. Billettsalg vil foregå ved kinoen før danseshowet starter klokka 18.00 torsdag 9. juni.

Les forrige sak:
Er det moralsk riktig av oss å øke forbruket? Foto: Tommy Reinås
Verdens miljødag i dag 5. juni

Våre etterkommere..... Kronikk av Gunnar Uglem, Leder i Miljøpartiet de Grønne […]

Close