22 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

B-brygga på plass hos Stjørdal Båtforening

| |

Stjørdal Båtforening sikter seg inn på et topp moderne anlegg for fritidsbåter ved fjorden. Rundt 400 medlemmer gjennomfører dugnader og oppgraderer anlegget. Denne høsten har både A- og B-brygga blitt fornyet. Øyvind Hemb, leder i båtforeninga håper nå at molobyggingen som ble godkjent på et ekstraordinært årsmøte vil starte opp om få uker.

–        Vi er i ferd med å få på plass et topp moderne anlegg, og arbeidsbelastningen på styret og øvrige deltakere merkes. Vi opplever optimisme og interesse fra stadig nye medlemmer som vil bli med oss i båthavna i årene fremover, sier Hemb. Lørdag ble de gamle A- og B-bryggenes utriggere demontert ute i fjorden. Bryggene fra 70-tallet ble slept over til Muruvik for ytterligere demontering og etterbruk. Hemb antyder at de gamle bryggene er fra slutten av 1970-tallet og har gjort sitt arbeid i havna.

–        Nå får vi på plass brede robuste brygger i trykkimpregnert materiale. De er sklisikre på sommerhalvåret, har alle fasiliteter med strøm og lys. Bryggene er underminert med solide plastrør og vil vare i mange år. Vi trenger nye steinmoloer på plass med forlengelser av den østre for å være sikret mot is og vinterstormer, avslutter Øyvind Hemb og Geir Basso som anslår det økonomiske løftet til å ligge på tosifrede millionbeløp.

Les forrige sak:
|
Vil bygge nytt SJFF klubbhus ”utenfor” Monsberga

Gunnar Rimol fra SJFF forteller at det i et evt klubbhus […]

Close