4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Både Ristad og Harper fikk plass

De to som kjempet om topplassen fikk plass i kommunestyret

Anja Ristad og Morten Harper kjempet om topplassen på SV-lista. Nå viser det seg at begge kom inn i kommunestyret. Anja Ristad og Morten Harper kjempet om topplassen på SV-lista. Nå viser det seg at begge kom inn i kommunestyret.

Da SV leverte inn sin liste til årets kommunevalg ble det glemt å kumulere. Det gjorde at samtlige på listeforslaget hadde like store muligheter til å få plass i kommunestyret. Nå viser opptellingen at både nåværende kommunestyrerepresentant Anja Elisabeth Ristad og førstekandidat Morten Harper er det to SV-representantene som har fått kommunestyreplass.

– Nå ser jeg fram til å gjøre en innsats for SV i kommunestyret, sier en lettet Morten Harper.

– Hvor trygg var du på at du skulle få plass?

– Helt sikker var jeg ikke, men ut fra de jeg snakket med på forhånd hadde jeg en god magefølelse.

Nå skal den nye førstekandidaten Morten Harper samarbeide med Anja Ristad, og i følge våre kilder har ikke samarbeidsklimaet vært helt topp siden «kumulerings-fadesen». Harper tror imidlertid SV-duoen vil bli en bra duo for partiet.

– Jeg er helt sikker på at vi kommer til å samarbeide godt for SV. Dessuten har vi nok politiske hovedinteressefelt som utfyller hverandre godt, sier Harper.

– Hva er din spesialitet og hva er Ristad sin spesialitet?

– Anja må nesten få svare på det selv, men for min del er jeg veldig opptatt av miljøpolitikk og rettferdig fordeling. Anja har jobbet særlig mye med skolepolitikk og jobber innenfor skole, så vi kommer til å utfylle hverandre, sier Morten Harper.

Les forrige sak:
Disse 41 har sittet i kommunestyret i fire år. Nå er det klart hvem de 41 nye blir.
Her er det nye kommunestyret

De 41 nye er klare

Close