2 °C Stjørdal, NO
02/04/2020

Bank åpner nytt kontor

Selbu Sparebank dobler antall kontor i Malvik

Banksjef Svein Ove Sandvik og Selbu Sparebank satser videre. Nå gjør de seg klare til å åpne et nytt kontor på Vikhammer. (Foto: Bjørn Helge Larsen) Banksjef Svein Ove Sandvik og Selbu Sparebank satser videre. Nå gjør de seg klare til å åpne et nytt kontor på Vikhammer. (Foto: Bjørn Helge Larsen)
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Selbu Sparebank åpner nytt rådgivningskontor.

– Vi ser at våre kunder setter pris på lokal tilstedeværelse og tett kundeoppfølging. Derfor åpner vi nå vårt andre kontor i Malvik kommune, uttaler banksjef Svein Ove Sandvik i Selbu Sparebank i en pressemelding.

Det er snart tre år siden Selbu Sparebank med stort hell etablerte seg i Hommelvik.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Dette har gitt oss gode relasjoner og kunder i markedet, og derfor er det nå helt naturlig for oss med etablering av kontor i Vikhammer. Selbu Sparebank setter stor pris på den gode mottakelsen vi har fått i Malvik, og med god hjelp av Eco Bygg AS har vi nå funnet et ideelt lokale i hjertet av Vikhammer. Nærmere bestemt Vikhovlia 1000, sier Sandvik som ser fram til å være med på den videre utviklingen og veksten i Malvik.

– Det skjer mye spennende i Malvik for tiden, med ny sentrumsplan og flere nye utbyggingsprosjekter. Vi ønsker å ta del i denne verdiskapningen, og da mener vi det er viktig med fysisk tilstedeværelse. Offisiell åpning vil bli medio september, sier banksjef Svein Ove Sandvik.

Les forrige sak:
1200 meter med asbestrør blir nå skiftet i Stjørdal kommune.
Skifter asbestsrør på hovedvannledning

Brødrene Halle er nå i gang med å erstatte 1200 meter eternittrør for Stjørdal kommune

Close