5 °C Stjordal, NO
21/02/2020

Banken Bar åpnet dørene igjen

- Her er vi i godt selskap, sier f.v. Jan Borge Larsen, Ann Kristin Sollihaug, Odd Ivar Husvang og vinkelner Erik Lier.

 

– Fredag kl. 16.00 åpnet Banken Bar med nytt utseende og nytt innhold, sier Odd Ivar Husvang og Jan Borge Larsen etter en hektisk dugnadsvinter:

Snekker’n Boligmesse

Alle som har bidratt har lagt ned til sammen 3600 timer. Nå fremstår Banken Bar i sin nye prakt med nytt interiør og ny logo, sier Odd Ivar Husvang og Jan Borge Larsen som sammen med Ann Kristin Sollihaug fra Fonnfjell Design har skapt det nye uttrykket.

– Vi er godt fornøyd. Våre gjester skal få noe å sette øynene i når de kommer inn, sier duoen som setter pris på samarbeidet: – Det har vært en spennende, men også krevende prosess. – Jeg kan ikke la disse idérike guttene ta helt av, sier Ann Kristin som på sin side ikke ville gi slipp på valget av stoff til stolene. Jan Borge var skeptisk og satte ned foten: – Men da kjørte jeg fra Meråker og fikk aksept. Nå er alle veldig fornøyde, sier Ann Kristin som setter pris på at de har klart å holde seg til et veldig rent og gjennomført interiør som ikke har noen bilder på veggene.

Ute er det også ny og smakfull innredning.

 

– Hvorfor det?
– Det er et valg. Da vi først begynte å leke med tanken om å erstatte bilder med musikksitater, kom mange friske forslag. Vi lar landet på gode løsninger, sier Ann Kristin og ser bort på veggen: ”I did it my way”.

Banken Bar hadde i lang tid forberedt ominnredning og fikk et ekstra puff her på nyåret: – Da var det bare å sette i gang for å skape det nye konseptet på Banken Bar med god mat i rolige omgivelser. Og praten er viktig. Her kan du spise og prate samtidig uten å bli forstyrret, sier Jan Borge Larsen som har tatt med familiens gamle piano ned i kjelleren. Det har i likhet med mye annet blitt lilla eller ”pink”.

– Det blir fortsatt noe musikk, men ikke på samme måte som før. Nå er det maten som står i fokus, sier Odd Ivar Husvang som har funnet det rette ordspillet: Mat og kos.

 

– Nesten seks år etter oppstarten ser vi fram til å presentere Banken Bar i en ny utgave, sier f.v. Odd Ivar Husvang, Ann Kristin Sollihaug og Jan Borge Larsen.

Les forrige sak:
Grete Aspaas har til tross for sine mange plager valgt å være mest mulig aktiv
Å leve med kronisk sykdom

  ”Jeg fokuserer på det jeg klarer å gjøre og akseptere […]

Close