6 °C Stjørdal, NO
19/04/2019

Banken Bar på vei mot jul

BANKHVELVET: Banken Bar har pusset opp bankhvelvet i kjelleren; en utmerket arena for gode møter, sier f.v. Jan Borge Larsen og Odd Ivar Husvang.
Værnes begravelsesbyrå steindag april


Her er ellers DJ Thore, Beat for Beat og Tony Iversen. På FN-dagen er det kulturskolekonsert og lørdag 29. oktober kl. 14.00 er alt klart for Little Andrew Blues konsert. I desember kommer Glenn Henriks første helga og Ann Siri Amdal de to neste.

 

I jula er det åpent lille julaften og åpen bar fra 2. juledag. – Og vi har også noen overraskelser på lager, sier Jan Borge Larsen som har mye å by på i tida fram mot jul. Og da står julebord sentralt:

 

Coop Storlien artikkelnivå

Julebordsmeny
Vår eminente kokk som har lang fartstid blant annet på Havfruen i Trondheim lover en julebordsmeny, med høy kvalitet, og nydelige smaker. Her er både lutefisk og vintertorsk som serveres med lutefisk tilbehør for de som ønsker å være med på festen, men ikke er så gla i lutefisk. Ribbe hører til på en julemeny. Det vil også være en 3 retter basert på sesong og ferske råvarer.

 

Gjestene velger mellom kjøtt(vilt eller storfe) og fisk (torsk/dagens fangst), sier Jan Borge som presiserer at det kan være smart å være tidlig ute med en bordbestilling: – For at alle skal bli fornøyd kommer vi til å ha en bord reservasjon kl 18.00 og en ny servering kl 20.30, sier han som er stolt over Petter kokk som har satt opp en helt ny meny:

 

Ferske varer
– Høst er tid for viltmat, og hos oss kan du nå få nydelig viltretter av hjort. I en ferskvarerestaurant er hva du som kokk finner av spennende råstoffer, sier Petter som nå er veldig glad for god tilgang på hjort: – Nå er hjort veldig aktuelt og allerede søndag starter elgjakta. Snart håper vi også å ha elg på menyen, sier Petter som minner om Bankens hjemmelagede burgere som har blitt meget populære: – Og nå har vi også laget en egen barnemeny slik at alle får noe de liker, sier han og tar oss med ned i kjelleren.

 

Bankhvelvet
– Selveste bankhvelvet er pusset opp! Her er det mulighet til spesialbestilling for opp til 16 personer i et eget intimt lokale som også utmerket kan brukes til møterom for 10-15 personer. Og gløtter man inn i vårt aller helligste, finnes det på huset flere hundre flasker vin lagret i riktig kjellertemperatur. Dette er et utmerket lokale for det gode møte, sier Petter.

 

– Jan Borge, nå kommer pianistene tilbake?

– Vi har i lang tid blitt forespurt om vi kunne starte på med pianister igjen. Dette har vi selvsagt tatt på alvor og booket mange gode pianister utover høsten. Flygelet er pusset opp etter et par års hvile og scenen blir ryddet klar for våre gode pianister. Det blir en unik god stemning av profesjonelle bar-pianister. De starter rolig og forsiktig tidlig på kvelden, mens man for eksempel spiser god mat eller bare er ute for å prate med gode venner, for så å lage allsang rundt flygelet og spille god dansemusikk ut i de sene kveldstimer. Her er det mange muligheter, sier Jan Borge som minner om oversikt over alle arrangementene på Facebook, som blir holdt à jour hele tiden.

 

Kulturscene
Banken Bar & Kjøkken ønsker også å tilby gode musikk og kulturopplevelser. Mandag 24.10 kl 19.00 holder Musikklinja på Ole Vig vgs. en heavyrock konsert. Her er det unge og lovende musikere, som ivrer for sine stilarter. Musikklinja på Stjørdal har et høyt musikalsk nivå, så her kommer det til å bli masse god musikk fra vår neste generasjon s kommende musikere, sier Jan Borge som også er veldig glad for at selveste Little Andrew Blues Band kommer til Banken Bar & Kjøkken siste lørdag i oktober. Det er ikke hvert år en norsk bluesmusiker blir nominert til Spellemann, men så er ikke Andreas Stamnes noen hvilken som helst musiker med artistnavnet Little Andrew: – Her håper vi selvsagt på fult hus av bluesentusiaster, sier Jan Borge som har enda en nyhet på laget:

 

Vinklubb   
– Torsdag 20. oktober starter vi vår nye vinklubb. Både Eyvind og Erik hos oss har høy skolering i vinfaget. Nå ønsker de å invitere vinelskere til temakvelder. Her vil vin fra forskjellige land og med gode smaker bli presentert. Deltagerne får god innføring og gode tips om mange spennende viner. Kanskje dukker det opp noen helt spesielt gode smaks-severdigheter også. Vi satser på et klubbmøte i måneden, så her er det bare å melde seg på, avslutter Jan Borge klar for en innholdsrik høst på Banken Bar.

 

Bankhvelvet har sin egen vinkjeller.

 

 


Les forrige sak:
Emil Vold, Ludvig Skjelstad og Eirik Lidal trener regelmessig på Impulse. Styrketrening mener de tre er bra for hele kroppen.
Trivsel med trening

På Impulse treningssenter ved krysset Ole Vigs gate-Innherredsveien på Stjørdal trener […]

Close