11 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

Barofestival for 11. gang

I Selbu blir det trekkspill, dans, glede og stor stemning kommende helg

I Flora i Selbu blir det trekkspill, dans, glede og stor stemning kommende helg, når Barofestivalen arrangeres for 11. gang. I Flora i Selbu blir det trekkspill, dans, glede og stor stemning kommende helg, når Barofestivalen arrangeres for 11. gang.

Det startet med åtte tilhørere hjemme hos Baro Lilleevjen for elleve år siden. Nå har Barofestivalen blitt stor og arrangeres til helga for 11. gang på «ordentlig».

I Flora i Selbu blir det trekkspill, dans, glede og stor stemning kommende helg. Garantert! For etter den første knøttlille Barofestivalen hjemme hos Baro Lilleevjen sommeren 2007 har den vokst seg større og selvsagt flyttet på seg.

Fra Granlia har festivalen flyttet til kafeen i Flora. Nå er det artister i fleng og tilreisende publikum i hundretalls som kommer til Barofestivalen fredag kveld. Og da blir det litt av en knallåpning. Hjemmefavorittene Elvetuns byr opp til livat dansemusikk, sammen med Odd Arne Halaas. Både Halaas og Elvetuns er selvsagt godt kjent for Baro-publikummet fra tidligere, og de vet at det blir en perfekt start på dansehelga.

Lørdag er det konsert på dagtid. Der stiller Odd Arne Halaas, Kari Trekkspill, Tydal Trekkspillklubb, Hommel i dommel, Selbu Trekkspillklubb, Selbu Toradergruppe, Selbu Felebyggerlag, Ole’s Orkester og Blåhåmmårn Toraderlag.

Konserten går rett over i dansefest med mange av de samme aktørene på scenen. I tillegg kommer også Bjerkens Orkester.

Stjørdals-Nytt har en god del festivalpass som vi bruker som premier i en konkurranse på vår Facebook-side. Ta turen innom der og vær med i konkurransen om gratis inngang til årets Barofestival.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Lysten på en idrettsutdanning? Da har Meråker videregående skole fortsatt noen ledige plasser for kommende skoleår.
Ledige plasser på hudpleie og idrett

Sjekk hvilke skoleplasser som er ledige dagen før skolestart

Close