21 °C Stjørdal, NO
23/07/2019

Barseltreff med gode tips

Nybakte og vordende mødre møttes på Jordbærpikene

Mariann Lysaker, Renate Lyng, Maria S. Hansen og Kine G. Jønland, er alle småbarnsmødre. De hadde med småtassene Amalie Loeng, Ylva Lyng Aune, Christian Hansen Eggan og Aksel Jønland. Mariann Lysaker, Renate Lyng, Maria S. Hansen og Kine G. Jønland, er alle småbarnsmødre. De hadde med småtassene Amalie Loeng, Ylva Lyng Aune, Christian Hansen Eggan og Aksel Jønland.

Småbarnsmødre og kommende mødre møttes sist uke på barseltreff hos Jorbærpikene.

Der var det også mange små barn som tydeligvis satte pris på barseltreffet, sammen med sine mødre og kommende mødre, 25 i tallet til stede. Det var Tøff og Liten-butikken i 2. etasje på Torgkvartalet som var initiativtaker til treffet, og interessen var såpass stor at Tonje Merete Avløs fra butikken setter opp et nytt treff 12. november.

Jannike Hovland og Helene Hølaas Steinvikaune har begge deltatt i samme barselgruppe for to år siden. De venter sine nyfødte ved årsskiftet. Tonje M. Avløs (bakerst) representerte arrangøren Tøff og Liten på barseltreffet.
Jannike Hovland og Helene Hølaas Steinvikaune har begge deltatt i samme barselgruppe for to år siden. De venter sine nyfødte ved årsskiftet. Tonje M. Avløs (bakerst) representerte arrangøren Tøff og Liten på barseltreffet.

– Vi synes det er fint å kunne tilby både informasjon og veiledning til småbarnsmødre og -fedre. Det er en spesiell tid i livet for både liten og stor. På disse barseltreffene i kafeen skal det være en trivelig atmosfære. Det synes vi at vi greier å skape, sier Tonje Merete Avløs. Med denne gang var også Lindex, Jordbærpikene, Sunkost og Tøff og Liten.

Til deltakerne vanket det goodiebags med overraskelser. Rundt et av flere bord traff vi Mariann Lysaker, Renate Lyng, Maria S. Hansen og Kine G. Jønland, alle småbarnsmødre.

– Vi får en del nyttig informasjon, og så er det fint å treffes for å prate om småbarnstiden, sa de fire. To med kul på magen, og som venter barn ved årsskiftet, er Helene Hølaas Steinvikaune og Jannike Hovland. De var spesielt opptatt av ernæring og hvilken mat barna bør få ved overgang fra amming og morsmelk til fastere føde. Jordbærpikene har mer informasjon om barseltreffene på sin egen Facebook-side.

Les forrige sak:
Monika Rønsåsbjørg og Mona Larsen er styremedlemmer i Hørselshemmedes Landsforbund Stjørdal og Meråker. Nå inviterer styret i HLF lokalt til åpent medlemsmøte med tema «Konsekvenser ved hørselstap». Foredragsholder på Aktivitetssenteret er Mette Perly Uthus.
Inviterer til møte om hørselstap

Stjørdal og Meråker Hørselslag arrangerer åpent medlemsmøte med foredrag

Close