2 °C Stjordal, NO
16/02/2020

Bassenget blir stengt i en måned

Nå skal det gjøres grundige undersøkelser av de tekniske anleggene

Svømmehallen må renoveres og eiendomssjefen antyder reåpning i november eller desember i år. Svømmehallen må renoveres og eiendomssjefen antyder reåpning i november eller desember i år.
Hellsenteret140220Mobil

Svømmebassenget i Stjørdal åpner tidligst 9. januar.

Det forteller eiendomssjef i Stjørdal kommune, Bjørn Bremseth. Det var sist fredag at bassenget ble stengt for tredje gang i løpet av relativt kort tid på grunn av høyt bakterieinnhold. Nå ønsker kommunen å foreta ekstra undersøkelser i anlegget.

– Vi har i samråd med kommuneoverlege Leif Vonen besluttet å ta undersøkelser av de tekniske anleggene over flere uker, for å søke kunnskap om bakterier overlever noe sted i det tekniske anlegget selv etter klorbehandling. Samtidig forsøker vi med dette å eliminere at badegjester er kilden til bakteriene som dukker opp gang på gang, sier Bremseth.

Snekker’n Boligmesse

Han forteller at det nå vil bli tatt vannprøver i bassenget den 14. desember og en ny vannprøve den 2. januar. Disse undersøkelsene gjør at bassenget vil bli stengt fram til den 9. januar.

Les forrige sak:
Innehaver av Henrikke, Maj Boffey, startet for 35 år siden sitt utsalg med klær for damer. På adressen Kjøpmannsgata 27 trives hun med å betjene kundene.
Maj har drevet butikk i 35 år

Henrikke er en av butikkene med lengst sammenhengende drift i Stjørdal

Close