20 °C Stjørdal, NO
24/07/2021

Spar Hegra header uke 29
Header-Bingo-uten dato

BDO-lekene utsatt

Anleggarbeidet stoppet opp på grunn av været

Arrangementansvarlig i Stjørdals Friidrettsklubb, Olaf Lydvo (Arkivfoto)

På grunn av sterk kulde og snø stoppet anleggsarbeidet på den nye Øverlands minde opp. Den nye ferdigstillelsen er satt til 1. september, og BDO-lekene blir utsatt til 18. og 19. september.

Opprinnelig skulle anlegget stå ferdig til BDO-lekene 19. og 20. juni, og friidrettsklubben planla en del arrangementer på grunn av ferdigstillelsen. Når anleggsarbeidet stoppet opp og ferdigstillelsen ble utsatt måtte de jobbe med å finne nye stevnedatoer og løpsdatoer.

Flere stevner i september

De første helgene i september er det satt opp til UM i Trondheim, Lerøy-lekene samt tre småstevner. Den fjerde helgen i september var ledig, men det kolliderte med dommernes planer.

– Mange av dommerne våre er opptatt med elgjakt, og derfor jobbet jeg med kretsen og spurte om de kan gi oss innpass til tredje helga i september. Kretsen jobbet med det og flyttet på tre småstevner. Dermed fikk vi BDO-lekene inn på tredjehelga, sier arrangementansvarlig i Stjørdal Friidrettsklubb, Olaf Lydvo.

Nytt anlegg

Lydvo håper og tror det nye anlegget vil øke interessen for å delta på idrettsstevner på banen. Tildelingen av hoved-NM er hovedårsaken bak oppgraderingen.

– Vi får et anlegg som holder standarden som kreves til et hoved-NM i 2022, men det er uansett nødvendig. Det har begynt å bli berg- og dalbane på Øverlands minde på grunn av et fuktige dreneringssystem. Anleggsarbeidet har startet opp med å legge ned nye drensledninger, sier Lydvo.

På grunn av utsettelsen forteller Lydvo det blir tett med stevner fra september og utover. Han håper de nye datoene passer for flest mulige utøvere.

Les forrige sak:
Vann står over veien. – Kjør forsiktig!

Oversvømmelsen skyldes tett avløp

Close