12 °C Stjørdal, NO
20/09/2019

Bendik ber om bidrag

|| Bendik Emanuel Sjømæling Nordgaard gjør igjen livet litt lysere for de som har det som trasigst. (Arkivfoto)||

– Mitt mål er er å få alle de minst to tusen barna her til å le før jeg drar hjem, melder han på Facebook og ber om bidrag til prosjektet.

– Ta et øyeblikk pause i førjulsmaset og se videoen vi har laget, del den masse og bidra hvis du kan. Her er krisen langt fra over men vi har et stort sirkustelt fullt av sirkus, magi og fjas.

Her kan du se videoen! 

Stjørdalingen Bendik Emanuel Sjømæling Nordgaard har gått på musikklinja på Ole Vig videregående skole. Deretter fulgte ett år i musikktroppen til Hans Majestet Kongens Garde, før han tok en dobbel bachelor i musikkvitenskap og historie ved NTNU.

Han gikk ett år på Forstudium Teater i Oslo og  toårig utdanning i fysisk teater ved École Jacques Lecoq i Paris. Han har senere dannet flere internasjonale teaterkompanier, som har spilt i Frankrike, England og Norge.

Coop Storlien artikkelnivå

Han er aktiv innen humanitært arbeid, og har brukt sin utdanning og bakgrunn til å jobbe med barn. Gjennom den engelske veldedighetsorganisasjonen The Flying Seagull Project, har han som frivillig besøkt barn i utsatte og fattige områder for å spre glede og latter gjennom klovning, skuespill, sirkus og musikk. Han er altså nå påny i Hellas ved Egeerhavet for å jobbe med barn på flukt som sitter fast der.

I sommer var Sjømæling Nordgaard i full adspredelse under Eventyrstien i Monsberga. Han har også vært sentral i oppbyggingen av Rabarbrateateret på Bakklandet i Trondheim. I 2016 fikk han Nord-Trøndelag fylkeskommunes kunststipend.

Les forrige sak:
||
Høgmo eller Nordlie til Blinkbanen?

  Svaret får vi lørdag klokka 12 når avdelingsoppsettet for neste […]

Close