10 °C Stjørdal, NO
24/06/2021

Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 25

Benytter en krevende tid til oppussing: – Det var på tide

I desember er planen å åpne en julebutikk

Nye vinduer: Bjørg Ebbesen ved Hell Art Studio holder for tiden stengt, og bruker tiden på å pusse opp med nye vinduer i bygget. Nye vinduer: Bjørg Ebbesen ved Hell Art Studio holder for tiden stengt, og bruker tiden på å pusse opp med nye vinduer i bygget.

På grunn av smittevern holder damene ved Hell Art Studio stengt, og benytter anledningen til å pusse opp lokalet med nye vinduer.

– Bane Nor eier stasjonsbygget og har holdt på å skifte vinduer siden i sommer. Nå er det vår tur, og da blir det nye vinduer på oss også. Det var på tide, og det passer bra nå som vi holder stengt, sier Bjørg Ebbesen, en av fire damer som driver Hell Art Studio ved Hell stasjon.

Stengte dørene

Atelieret, som driver med salg av maleri, brukskunst og håndarbeid, valgte å stenge dørene i begynnelsen av november som følge av det nye koronautbruddet. Men når snekkeren er ferdig med arbeidet åpner de for at én eller to personer kan komme innom dersom det er avtalt på forhånd.

– Problemet er at vi har veldig små lokaler og vi må ta smittesituasjonen på alvor. Vi kan ikke ta imot veldig mye besøk. Det er en kjedelig situasjon og nå sitter vi for det meste hjemme til oss selv og maler, sier hun.

Julebutikk

I desember er planen å åpne en julebutikk med juleutstilling dersom smittesituasjonen bedrer seg. Selv om det er en kjedelig situasjon understreker Ebbesen at det finnes folk som har det mye verre.

– Vi har jo dette som en hobby, og vi mister ikke noe inntekt. Det er mye verre for folk som driver butikk og har dette som levebrød. Det blir noe helt annet, sier hun.

Les forrige sak:
Viktig poeng glapp på overtid

Klarte ikke sikre viktig poeng

Close