13 °C Stjørdal, NO
13/07/2020

Ber VM-publikum om alkohol-måtehold

Opptatt av at VM i rallycross er et arrangement for hele familien

VM-sjef Annette Tollefsen Jensen (t.v.) og sjefen for den ytre sikkerheten under arrangementet, Elke Kristoffersen, ber publikum om å drikke alkohol med måte under det som er et stort familiearrangement. (Foto: Laffen Jensen/Hell RX) VM-sjef Annette Tollefsen Jensen (t.v.) og sjefen for den ytre sikkerheten under arrangementet, Elke Kristoffersen, ber publikum om å drikke alkohol med måte under det som er et stort familiearrangement. (Foto: Laffen Jensen/Hell RX)

I helga har arrangørene av VM-runden i rallycross inntatt Lånkebanen. Neste helg blir det full fræs med verdens beste rallycross-førere i aksjon. Nå ber arrangørene om at publikum drikker alkohol med måte.

Leder for VM-komiteen, Annette Tollefsen Jensen, ønsker at VM Rallycross in Hell skal være et familiearrangement.

– I fjor var det cirka 2.300 barn her i løpet av helga, sier Jensen i en pressemelding fra VM-arrangørene. Hun forteller videre at de i år har enda bedre program for å nå flere. I tillegg til selve VM-kjøringen, mener hun at Andrè Villa sitt FMX-show vil fenge mange i alle aldre. I tillegg kan alle få autografer fra verdensstjernene. Maskoten Bjørnis til brann- og redningstjenesten kommer, Alfred fra MGPjr kommer og for de litt eldre blir det Monster-show.
– På grunn av at dette skal være for hele familien, vil vi sterkt oppfordre til måtehold i forhold til alkohol, sier Elke Kristoffersen som er sjef for ytre sikkerhet under HellRX i år. Hun minner om de norske lovene om at det ikke er lov å drikke alkohol på offentlig område.

– Dette vil vi minne publikum på før de kommer til VM i rallycross. Medbrakt alkohol er ikke tillatt, og vi har et eget skjenkeområde med nok drikke. I tillegg har vi fest på lørdagskvelden, sier Kristoffersen.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Trafikkulykke på E14

En person involvert i utforkjøring

Close