6 °C Stjørdal, NO
21/04/2021

Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 16

Bensinstasjonen i Hegra overtar drift i Meråker

– Vi har diskutert dette over flere år

Driver av Best Hegra, Jan Petter Bjørnevik overtar styringen i Meråker.

Best bensinstasjon i Hegra har gjennomgått en virksomhetsoverdragelse av Best stasjonen i Meråker. Nå overtar de styringen. 

– Vi har diskutert dette over flere år, men nå vil vi overta fra nyttårsskiftet, forklarer daglig leder og driver av Beststasjonen i Hegra, Jan Petter Bjørnevik.

Tredje generasjons driver

Kjøpet av Best Meråker innebærer en ny epoke for bedriften i Hegra, hvor Jan Petter er tredje generasjons driver etter at bestefaren Arnt Grendal etablerte bedriften i 1960.

Les også: Best i Selbu

– Vi tar nå over både eiendom og selve driften. Tanken er å drifte på samme måte som tidligere, men å ta noen grep ved å gjøre forbedringer både ute og inne, forklarer Bjørnevik, som videre påpeker at det er på tide med en oppgradering.

Et mål om god drift

Ifølge Bjørnevik har oppkjøpet vært en diskusjon i flere år. Imidlertid var det først på sensommeren i år at de virkelig begynte å diskutere det for alvor og nærmet seg en enighet.

– Dette er noe jeg har ønsket å få til lenge, slik at dette er veldig spennende. Nå gjenstår kun en styrebeslutning den 17. november, som da vil være siste avgjørelse i denne prosessen, sier han.

Les også: Bedre plass til kundene 

Videre forklarer han at målet er å få til en god drift i Meråker, hvor de samtidig har et ønske om å få utviklet det tilbudet som allerede eksisterer og sikre arbeidsplasser.

Videre satsing

Best Hegra har gjennom de siste årene bygd opp en betydelig omsetning knyttet til robotplenklippere. De har også en stor kundemasse innenfor motorsager og annet skogsutsyr, samt verksted og dekkhotell.

– Dette er ikke noe vi planlegger i Meråker nå i første omgang, men jeg utelukker ikke muligheten for å ta med noe av de varene vi selger per i dag over til Meråker, sier han.

Les også: Blomstrer som aldri før 

Mattilbudet ved Best Hegra har også blitt en hit. Dette er noe de ønsker å satse videre på i fjellbygda.

– Dette er noe vi kommer til å ta med videre. Det som vi ønsker å få til så fort som mulig, er å få bygd om litt i butikken, gjøre om innvending med sitteplasser og gjøre det til et sted som folk kan stoppe, sette seg ned og spise god mat i forbifarten, forklarer han videre. 

 

 

 

 

Les forrige sak:
Én smittet ved barnehage. Nå sitter alle ansatte og barn i karantene

- Vi har ikke diskutert å stenge, men det er noe vi må ta til vurdering

Close