-2 °C Stjørdal, NO
24/10/2020

Best på frokost igjen

– Vi er utrolig heldige som er omgitt av så mange dyktige, lokale produsenter

Disse og deres kolleger ved Scandic Hell lager og serverer den beste frokosten i tidligere Nord-Trøndelag. (Foto: Privat) Disse og deres kolleger ved Scandic Hell lager og serverer den beste frokosten i tidligere Nord-Trøndelag. (Foto: Privat)

Scandic Hell Hotel har igjen den beste hotellfrokosten i tidligere Nord-Trøndelag. Nå har de blitt kåret fylkesvinner i NM i hotellfrokost.

Restaurantsjef Stig-Rune Eilertsen-Bele ved Scandic Hell mener de har funnet suksessoppskriften: Godt teamwork og kortreist mat.

– Det er fantastisk å få anerkjennelse for det arbeidet vi gjør. Det gir yrkesstolthet og motivasjon. Suksessoppskriften er godt samarbeid, både internt på hotellet og eksternt med leverandørene våre. Vi er utrolig heldige som er omgitt av så mange dyktige, lokale produsenter som ønsker å samarbeide med oss. Slik får vi virkelig vist hva regionen har å by på, sier Eilertsen-Bele.

Han styrer en restaurant som har gjort det til en vane å bli kåret til det beste frokosthotellet.

I Sør-Trøndelag er Scandic Nidelven fylkesvinner for 15. året på rad, mens i Molde sitter det en Scandic-direktør fra Meråker og koser seg med Møre og Romsdals beste frokost.

– Vi er strålende fornøyd med å gjenerobre frokosttronen. En varm velkomst, god atmosfære og personlig service er viktige grunner til at vi stakk av med seieren i år. Vi jobber hardt for å skape en god frokostopplevelse for våre gjester og da er det ekstra gøy å vinne, sier hotelldirektør Vanja Langsåvold Braute ved Scandic Seilet.

Twinings Best Breakfast regnes som uoffisielt NM i hotellfrokost. Konkurransen arrangeres årlig av Haugen-Gruppen som vurderer frokoster ved mer enn 400 hoteller over hele landet. Deretter kåres én vinner i hvert fylke, før man kårer vinneren av Norges beste frokost i oktober. Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut ifra er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Twinings Best Breakfast arrangeres i år for 15. året på rad. Landets beste frokost blir kåret i midten av oktober.

 

Les forrige sak:
- TOBB vil engasjere seg nordover og vi er veldig opptatt av å følge aktiviteten i Stjørdal, sier Helle Pettersen i TOBB.
Boligutbygger satser stort

- For oss er Stjørdal er veldig attraktivt område

Close