-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Besta på barnelunsj med teater

 

De fikk full uttelling for besøket besteforeldrene som nylig la turen innom Fosslia Barnehage. På besteforeldredagen fremførte barna teater, sang sine egne sanger og serverte lunsj på gjestene.

 

Den kommunale Fosslia Barnehage ligger rett sør for Fosslia Skole, og har god utsikt utover den nye bydelen øst for Husbymyra. Barnehagen har 60 barn fordelt på avdelingene pytten 20- og kulpen 40. Styrer Lisbeth Risvold ønsket velkommen før forestillingen startet med felles barnesang etterfulgt av eventyr og sang med barnedemokratiske krav fremført av Lea, Stine, Elvira og Ann Frida. Barnehagen benytter også drama som lærearena. Trolldans fremført av voksne i barnehagen sammen med de gamleste på pytten, var tonesatt med Dovregubbens hall og ble godt mottatt av salens besteforeldre.

 

 

Krabbesang og eventyr

Det ble fremført “Krabbesang” og dramatisert et kinesisk eventyr med ravnen og reven. Daniel utkledd som rev, og Håkon som ravn var begge sultne på ferskt kjøtt i eventyret før afrikanske rytmer med sang avsluttet en flott forestilling. Trekning av året bestemor og bestefar på inngangsbilletten hører med. De heldige vinnere ble Sigmund Husby og Maria Wuttudal, som begge fikk tildelt sine T-skjorter preget “Årets besteforeldre i Fosslia Barnehage”.

  • Vi har mange lærearenaer i barnehagen man det er tydelig at mange liker å opptre for publikum, sa Hanne Eimhjellen, en av 21 voksne som arbeider i barnehagen. Siri Reitan assisterte de minste ved sceneteppet denne dagen. Etter en vellykket forestilling spanderte barnehagen lunsj på publikum, bestående av besta og besten.

Les forrige sak:
Mesterskap i alpint

    Lørdag er det comeback for Meråkermesterskapet i storslalåm. -Vi […]

Close