12 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Beste damene i byen

SE MANGE BILDER I ARTIKKELEN!

Disse fire damene laget Tangmoens sju mål og kunne slippe jubelen løs etter storseier i lokaloppgjøret. Fra venstre: Iselin Enget, Eva Tula Larsen Aunet, Ingrid Hembre og Anne Cecilie Bekkelund. Disse fire damene laget Tangmoens sju mål og kunne slippe jubelen løs etter storseier i lokaloppgjøret. Fra venstre: Iselin Enget, Eva Tula Larsen Aunet, Ingrid Hembre og Anne Cecilie Bekkelund.

Tangmoen knuste Fram 7-1 i lokaloppgjøret i fotballens 4. divisjon.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

– Dette smakte godt. Bestandig godt å slå Fram, sier Iselin Enget, som er nesten Fram-jente. 22-åringen bor på Vikanlandet, og scoret ett av de sju Tangmoen-målene i kalasseieren.

– Du må skrive at det var det beste Enget-mål som er scoret på Framnes, sier Iselin Enget og sender et stikk i retning storebrødrene Tor Erik og Bjørn Arild som begge spiller på Frams herrelag.

Men det var ungjenta Eva Tula Larsen Aunet som var aller målfarligst på Tangmoen-laget. Hun scoret tre mål i førsteomgangen og bidro sterkt til at kampen var avgjort på stillingen 5-0 halvveis.

– Det er ikke akkurat vanlig at jeg scorer tre mål i en kamp, nei. Det er veldig sjelden, sier 17-åringen Larsen Aunet, som er inne i sin aller første sesong på seniornivå. Der spiller hun sammen med rutinerte spillere som Karen Svingen Welde, Tine Haugen og Ingrid Hembre, og den rutinen er verdifull å ha for de mange unge spillerne som har tatt steget opp på seniornivå på Tangmoen.

– Det var litt skummelt å spille sammen med dem i starten, men nå er det bare artig, sier Eva Tula Larsen Aunet, mens Iselin Enget benytter anledningen til å mobbe noen av «gamlisene» som går bittelitt vondt etter 90 minutter på Framnes.

Coop Storlien artikkelnivå

I tillegg til tre mål fra Eva Tula Larsen Aunet og ett fra Iselin Enget, scoret Ingrid Hembre to mål og Anne Cecilie Bekkelund ett mål for Tangmoen.

«Gamliser» er det lite med på Fram-laget, som utelukkende består av juniorjenter. Etter å ha skapt ganske mange sjanser, fikk de endelig et trøstemål i kampens siste spilleminutt da Martine Aksethø Røkke satte et straffespark sikkert i mål.

Tangmoen var best i det meste av kampen, men særlig i første omgang følte nok mange at kampen var betydelig jevnere enn det 5-0 til gjestene tilsa. Men i motsetning til hjemmelaget klarte de grønne gjestene fra Tangmoen å sette ballen i mål.

Les forrige sak:
Ung mann stoppet for ruskjøring

Mann i 20-årene tatt i Hegra

Close