17 °C Stjørdal, NO
13/08/2020

Beste norske lag i gigantcup

Blink-jenter til 8-delsfinale i verdens største håndballturnering

Denne gjengen med jenter fra Stjørdals-Blink var ett av tre norske lag som klarte å komme seg til 8-delsfinale i jenter 15-klassen. Denne gjengen med jenter fra Stjørdals-Blink var ett av tre norske lag som klarte å komme seg til 8-delsfinale i jenter 15-klassen.

I en klasse med så mange som 137 lag ble Stjørdals-Blinks jenter i 15-årsklassen best av de norske i sin årsklasse under Partille Cup i håndball. I likhet med lagene fra Furuset og Tindlund kom Blinks jenter helt til 8-delsfinalen. Der ble imidlertid svenske Önnereds HK fra Partille-byen Göteborg for sterke.

På veien til 8-delsfinalen imponerte imidlertid laget til Linda Nilssen og Kenneth Aurheim stort. De vant fire av sine fem innledende kamper. I sluttspillet ble det først en skikkelig spennende kamp mot svenske Aranäs før storheten Viborg fra Danmark ble slått i 16-delsfinalen. Men så ble det altså stopp som ett av de 16 beste lagene av 137 lag i åttedelsfinalen.

– Vi er veldig fornøyd med totalopplevelsen, sier trener Linda Nilssen som skulle ønsket seg flere lag fra Stjørdal i Partille Cup.

– Det er en helt syk opplevelse å være med. Og neste år…, sier Nilssen som allerede ser fram imot det.

Partille Cup er verdens største håndballturnering. I år deltok 1407 lag fra 52 ulike land. Totalt deltok 24.000 spillere og trenere.

Les forrige sak:
Kristin Rebekka Kolstad er 20 år og deler i dette innlegget sine erfaringer fra sitt skoleår ved Peder Morset folkehøgskole. (Foto: Privat)
– Det er virkelig verdt det

Kristin (20) om "annerledes-året" ved Peder Morset folkehøgskole

Close