9 °C Stjørdal, NO
26/05/2019

Bidrar til enda større eventyrsti

|| Bendik Sjømæling Nordgaard kommer til Stjørdal for å bidra med årets utgave av Eventyrstien. (Foto: Privat)||

Eventyrstien i Stjørdal feirer 5-årsjubileum i år, og 28. september er det nok en gang klart for magiske opplevelser i Monsberga. Større enn noen gang mener prosjektleder Mari Moe Krysinska som er særlig stolt over å ha fått Bendik Sjømæling Nordgaard med på laget.

– 2017 byr på flere nye bidragsytere og samarbeidspartnere. Deriblant annonserer vi at både mottaksklassen på Halsen barneskole og selveste Bendik Sjømæling Nordgaard er med som aktører i årets arrangement, sier Mari Moe Krysinska.

Medinstruktør

Sjømæling Nordgaard er stjørdaling, men har hentet både nasjonale og internasjonale erfaringer siden han var elev ved Ole Vig videregående skole for ti år siden. Med bachelor i både musikkvitenskap og historie, teaterutdanning og ikke minst teatererfaring fra ulike deler av verden, stiller han med en solid ballast når han kommer hjem til Stjørdal denne uka.

– Bendik kommer til å være medinstruktør for skuespillerne fra Kulturverksted for ungdom ved Lokstallen, samt at han vil bidra sammen med sine kolleger fra utlandet som klovner på selve stien, sier en storfornøyd Moe Krysinska.

Coop Storlien artikkelnivå

Stort samarbeid

I tillegg til sin egen utdannelse og arbeidserfaring har Bendik Sjømæling Nordgaard engasjert seg masse i barn og ungdommer i mange land. Gjennom den engelske veldedighetsorganisasjonen The Flying Seagull Project, har han som frivillig besøkt barn i utsatte og fattige områder for å spre glede og latter gjennom klovning, skuespill, sirkus og musikk. Hans siste prosjekt var å jobbe med barn på flukt som sitter fast i Hellas.

Eventyrstien har ellers funnet sin form og fasong. Det store samarbeidet mellom Stjørdals kulturetat, Selbu kulturskole, Opera Trøndelag og mange, mange flere vil også i år garantert tiltrekke seg et stort antall publikummere i de eventyrlige omgivelsene i Monsberga.

Les forrige sak:
||||
Stooor jubel etter superprestasjon

- Det ble stoooor jubel, sier Kirsten Karlsen, som er en […]

Close