13 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

«Big Hand» kommer til byfesten

En av de største norske countrystjernene spiller i Kimen

Han er en av de store i norsk country. 14. august spiller Ottar "Big Hand" Johansen i Kimen. Han er en av de store i norsk country. 14. august spiller Ottar «Big Hand» Johansen i Kimen.

Ottar «Big Hand» Johansen kommer til Byfest Stjørdal og har konsert i Kimen.

– Det er på høy tid at countyrelskere også får se sine helter på Byfest Stjørdal. Vi har derfor sikret oss countriikonet Ottar «Big Hand» som vil ta oss med på en 55 år lang musikalsk reise. Og ikke minst er Stjørdals egen Camilla Larsen med som gjesteartist, sier markedsansvarlig i Kimen kulturhus, Lene Fjellstad.

Konserten hodes 14. august på Kimen og det legges ut kun et begrenset antall billetter.

Ottar «Big Hand» Johansen fylte 70 år i januar 2019. Jubileet markeres med en forrykende forestilling i Suliskongens musikalske univers. Showet er spekket med «Big Hand» sine sanger som er kjent fra TV og radio, og det blir gjenhør med hits som «Bonde ifra bygda», «Song For Sulis», «Starting All Over Again» og «Will The Circle Be Unbroken» for å nevne noen. Showet blir krydret med unike bilder og klipp fra artistens karriere. Premieren var på Vinterlysfestivalen på Spektrum Scene i Mo i Rana, 13. og 14. februar 2019.

Les forrige sak:
NYDELIG SANG: Sopran Kine Sandtrø gledet forsamlingen med sin sang.
Stor hyllest til stor stemme

Jussi Björling hyllet av Opera Trøndelag

Close