-1 °C Stjordal, NO
18/01/2020

«Bikerbitcher» debuterte på Torget

– Når vi kjører sammen gjør vi noe felles i et godt mc-miljø

De er medlemmer i «Biker Bitch». Tove Lindberg, Liv Karen Stubberud, Hege Aas, Kristin Waksvik og Kristin Mahela Hansen utgjør bare fem av flere. De er medlemmer i «Biker Bitch». Tove Lindberg, Liv Karen Stubberud, Hege Aas, Kristin Waksvik og Kristin Mahela Hansen utgjør bare fem av flere.

Med motorsykkel og veteran er våren tid for å trekke ut på veien. Torget i Stjørdal har blitt et av flere treffsteder. På torsdagskvelder fylles det opp med våryr motorglede.

Damene på motorsykkel ankom på to hjul for første gang i år. Klubben «Biker Bitch» består av skinnkledde damer som liker hestekrefter fra motorsykkel langs veiene. De er ikke ukjente med motortreffene på torget, for Kristin Mahela Hansen kan fortelle om MC-møte både her og på andre populære steder.

– For oss i klubben er dette med felles kjøring på motorsykkel en skikkelig vitaminpille i hverdagen. Når vi kjører sammen gjør vi noe felles i et godt mc-miljø, sier Kristin Mahela Hansen som kjører en Harley Davidson. Flere utgaver av motorsykler med unike hestekrefter er i klubbmedlemmenes eie.

Amerikanske veteraner av merke Cadillac, Ford, Dodge og andre biler som Caravelle og militære jeep preger gjerne Torget torsdag kveld når også europeiske og engelske biler i veteranklassen inntar sentrum. Stjørdal Veteranklubb anno 2005 er hovedarrangør av torgtreffene. Deltakelse krever ikke medlemskap, men her praktiseres en åpen og inkluderende motorkveld når treffene starter klokken 18.00. Unge medlemmer i Stjørdal Bikes er også representert med sine veteransykler.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Sommeren er satt på vent

Vi får en aldri så liten smak av vinter igjen

Close