8 °C Stjørdal, NO
15/06/2021

Bil totaltskadet i brann: – Sto i full fyr

Det skal ikke være noe personskade, men det er spredningsskade.

Tidligere i dag tok en bil fyr ved Smiskaret i Malvik. Stjørdals-Nytt har fått tillatelse til å dele et bilde tatt av Lars Erik Solbakken. Tidligere i dag tok en bil fyr ved Smiskaret i Malvik. Stjørdals-Nytt har fått tillatelse til å dele et bilde tatt av Lars Erik Solbakken.

Tidligere i ettermiddag tok en bil fullstendig fyr ved Smiskaret i Malvik.

Brannmester Fred Mælen i Midt-Norge 110-sentral forteller at de klokken 12.37 fikk en melding om bilbrann ved Smiskaret i Malvik.

– Det var en bil med camping-vogn, og det sto flammer ut av motorrommet på bilen. Vi rykket ut med biler både fra stasjonen i Hommelvik og i Ranheim og fikk slukket brannen, forklarer Mælen og fortsetter:

– Det var en ung gutt som ringte inn til oss, og han var veldig flink.

Bilen skal ha fått store skader og brente nesten helt ned, mens camping-vognen var det noen på stedet som klarte å berge før brannvesenet nådde frem.

– Det er ikke meldt noe dramatisk om personen som var involvert, men ambulansen var der å tok kontroll og sjekk på de som hadde vært i nærheten av røyken, opplyser han.

I full fyr

Operasjonsleder Ove Tokstad ved politiets operasjonssentral i Trøndelag forteller at føreren av den brennende bilen er en mann i 30-årene.

– Det skal ikke være noe personskade, men det er spredningsskade. Naboene har forsøkt å slukke brannen, sier Tokstad.

Årsaken til brannen skal være usikker.

– Personen har fortalt at det skal ha begynt å ryke da de kjørte opp en bakke, før bilen plutselig sto i full fyr, opplyser operasjonslederen.

 

Les forrige sak:
Camilla Rånes Bye var svært fornøyd med dagens løp. Hun takker publikum for at de heiet henne frem på hjemmebane. Foto: Anette Fossmo
Sykkeltalentet tok pallplass: – Jeg kjente meg kjempesterk gjennom hele rittet

Camilla Rånes Bye med knallsterk prestasjon i dagens fellesstart.

Close