16 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Bilder publikum likte

Bjørn Fuldset, Mari Sundøy og Svein Wik stiller alle tre ut egne bilder disse dagene under Juni-martnan. Her omgitt av portrett av Petter Green og Per Gotaas.

Den store fotosalgsmessa i regi av Elite foto og Per Gotaas åpnet torsdag. Her stiller tre lokale fotografer ut sine egne bilder. Naturfoto, portrett og kunstneriske foto likte tydelig publikum.

 

Fotografene Svein Wik, Mari Sundøy og Bjørn Fuldseth stiller alle med egne bilder på fotosalgsmessa under Juni-martna disse dagene.  Det var Elite foto som denne gang tok initiativ til å arrangere sin første messe for foto og utstyrsleverandører i Midt- Norge. Per Gotaas har arbeidet innenfor foto-faget siden tidlig på 1960-tallet. Et bredt kontaktnett og stor kompetanse på det siste nytt innen foto resulterer blant annet i at alle de store leverandørene fra Nikon, Canon, Leica og Samsung i tillegg til flere andre har oppsøkt Stjørdal. Lokale Greens Rammer fra Stjørdal som i år runder 100 år, har også funnet veien til messeteltet.

 

Jon Østeng Hov tok turen til Stjørdal. Han likte bildene til Bjørn, Mari og Svein, og satte pris på at Midt-Norge kan skilte med en egen fotomesse.  Her foran et ulvebilde som Svein Wik har knipset på grensa mellom Finland og Russland.

Coop Storlien artikkelnivå

 

En blanding av bilder og kamera

På åpningsdagen for fotosalgsmessa torsdag ankom Midt-Norges kanskje mest kjente naturfotograf og naturskildrer, Jon Østeng Hov fra Ålen.

– Det er flott at det blir arrangert en slik messe, også fordi fotografer, profesjonelle eller amatører, kan stille spørsmål og få svar fra utstyrsleverandørene. Det har skjedd en enorm forandring innen jungelen av fotoutstyr siden jeg startet for rundt 50 år siden, sa Østeng Hov som 9.juni runder 32 år som fast fotograf og skribent for Adresseavisa.  Jon Østeng Hov, som til høsten utgir sin nye bok om barskogen fylt av bilder, lyrikk og susen av bartrærnes mange dyr, likte det han så av bilder utstilt over tre dager i teltet foran Torgkvartalet.  Han utelukker ikke at også han kan stille med bilder eller fortellinger om natur når neste fotosalgsmesse settes opp. Først skal Per Gotaas evaluere denne tredagers fotosalgsmessa.

 

En brunbjørn er fotografert ute i myra  av Svein Wik.

Les forrige sak:
Jan Sakshaug og Jo Kristiansen hos Sakshaug Sport er storfornøyd med den store deltakelsen på jaktfeltstevnene hittil. Det er fortsatt 6 stevner igjen så det er god tid for å oppnå 5 stevner og dermed bli med på trekningen av premier for over 20.000,-.
Rekorddeltakelse på jaktfelt

  På de tre stevnene som hittil har vært arrangert har […]

Close