1 °C Stjørdal, NO
26/10/2021

Spar Hegra uke 43
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Bilpassasjer alvorlig skadet etter å ha blitt slått ned

Gjerningsmannen angrep flere bilførere og passasjer

(Illustrasjonsfoto) (Illustrasjonsfoto)

– Dette må karakteriseres som en stygg voldshendelse, sier operasjonsleder Frank Brevik til NRK.no om hendelsen som skjedde på Vikhammer natt til lørdag.

Det er NRK.no som forteller historien om den blinde volden som skal ha skjedd på Vikhammer i 03.30-tiden natt til lørdag.

– Gjerningsmannen oppførte seg truende og stanset flere biler, før han prøvde å dra ut en bilfører. Det førte til at passasjeren gikk ut og kom rundt bilen for å hjelpe sin sjåfør. Gjerningsmannen snudde seg og slo passasjeren i bakken og fortsatte å slå løs på han, sier krimvaktleder Øyvind Frantzen Eidsvold ved Trøndelag politidistrikt til NRK.no.

Passasjeren skal ha blitt påført alvorlige skader, men var lørdag formiddag våken.

I følge politiet skal førere og passasjerer fra flere andre biler ha klart å overmanne voldsmannen og fikk lagt han i bakken.

– De som overmannet voldsmannen var helter som forhindret at offeret ble enda mer skadd, sier operasjonsleder Frank Brevik til NRK.no.

Gjerningsmannen, som er en kjenning av politiet, ble pågrepet og satt søndag formiddag fortsatt i varetekt. Han skal være i 30-årene og bosatt i Trondheims-området.

Politiet vil gjerne komme i kontakt med folk som kan ha sett noe i forbindelse med denne hendelsen.

Les forrige sak:
Aggressiv mann havnet i arresten

Laget støy i sentrumsgatene natt til søndag

Close