-1 °C Stjørdal, NO
15/02/2019

Bilutleiefirma vil til Værnes-området

|| Rent-A-Wreck ønsker å etablere seg i Værnesregionen. (Illustrasjonsfoto)||

– Vi vil etablere tinye avdelinger i løpet av 2018 og vi ønsker å etablere oss i Værnes-distriktet. Rent-A-Wreck-konseptet er enkelt å drive i kombinasjon med for eksempel bilforretning eller bilverksted. Med Rent-A-Wreck kreves det minimale investeringer som gir høy omsetning i forhold til investert kapital. Vi ser på distriktet rundt Værnes som svært interessant og ønsker å etablere oss her. Vi ser for oss at Rent-A-Wreck på Værnes skal drives av en lokal franchisetager og vi ser oss derfor om etter gode lokale partnere, sier daglig leder Tom Weum i Rent-A-Wreck i Skandinavia i en pressemelding fra selskapet. 

Rent-A-Wreck er en ledende internasjonal bilutleiekjede som ble etablert i USA for over 40 år siden. I Skandinavia har Rent-A-Wreck vært etablert siden 1992, og er eneste kjede for bruktbilutleie i Sverige og Norge. Totalt har Rent-A-Wreck 150 utleiestasjoner, der 58 av disse er i Norge og Sverige. Nå ønsker Rent-A-Wreck å etablere seg i distriktet rundt Værnes og er på utkikk etter en lokal driver som kan drive bruktbilutleie kombinert med annen virksomhet.

Med etablering av Rent-A-Wreck på Værnes vil det tilbys rimelige leiebiler til privatkunder, bedriftskunder og offentlige etater i hele regionen. I dag tilbyr Rent-A-Wreck utleie av biler i de fleste kategorier ved sine utleiestasjoner.

 

Les forrige sak:
||
Jenssen tok VM-sølv

På en stor norsk dag var Jan Thomas Jenssen allerede fra […]

Close