22 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Bjørklund vant dråpepris

|| Butikksjef hos Bjørklund på Torgkvartalet, Lena Raaum tok nylig imot diplomet og sjekken som viser at Bjørklund i Stjørdal ble den beste butikken i kjeden ut fra størrelse i fjor høst. Hun tar nå med seg en venninde og premien og reiser til Kerala i India denne våren.||

–        Det varmet skikkelig med denne hedersprisen, sier butikksjef Lena Raaum hos Bjørklund på Torgkvartalet. Butikken med gull, sølv og edelstener åpnet 17.september i fjor og tilhører Handberg AS som har franchisebutikker i Trøndelag. To ligger i Trondheim og den tredje på Torgkvartalet.  Bjørklund har totalt 75 butikker over hele landet, og i konkurranse med disse falt medaljen i gull til daglig leder Lena og hennes ansatte på Torgkvartalet.

–        Vi ble med i kampanjen som Dråpe, et av våre merkeprodukter lanserte. Perioden varte fra august til desember i fjor. Salget pekte bare oppover og på tross av at vi åpnet måneden etter at kampanjen startet, forteller Lena som ved juletider opplevde dager med stor handel.

Reiser til India og henter inntrykk    

Premien til butikken på Torgkvartalet fra Bjørklund-kjeden er en flott reise til India. Butikksjef Lena Raaum har solkrem og reiseforsikring klar til turen som varer i åtte dager også med filminnspilling.

–        Det skal lages en reklamefilm om produktene og om Dråpe, som er et samarbeid vi har med UNICEF der inntekter fra Dråpe-fondet går til brønnarbeid i Mosambik. Tusener dør av for dårlig vannkvalitet i Afrika, og gjennom www. bjorklund.no/veldedighet ønsker vi å bidra gjennom andeler av salget fra Dråpe-artiklene våre, forteller Lena som er tilbake i Trøndelag etter flere år i Bodø-området. Om rent vann renner fra stålrør i Afrika, så ligger mye av suksessen til Bjørklund i satsing på produkter av stål også.

–        Bjørklund-butikkene selger mange smykker og ringer av polert stål som har blitt veldig populært, men selvfølgelig står gull og sølv samt diamanter høyt i kurs hos mange og vil gjøre det fortsatt. Vi synes butikken i andre etasje på Torgkvartalet har blitt fin og lys med god presentasjon for kundene. Vi er lokalisert like ved Dressmann og har et stort utvalg. Innimellom kjører vi kampanjer på facebook under fanen Bjørklund Stjørdal, Torgkvartalet også foruten salgskampanjer i butikken. Du kan også handle på nettbutikk. Vi liker å si at «Alle fortjener å skinne litt», også de som trenger rent vann fra Dråpe-fondet vårt, avslutter en glad vinner Lena Raaum ved Bjørklunds beste butikk i konkurranse med 75 andre.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
||
Jektvik med egen Rampa sang

 En heller flau episode backstage på Café Rampa er blitt til […]

Close