15 °C Stjørdal, NO
13/07/2020

Bjørn & Blå Kors

Bjørn Theodor Hesselberg er foreslått som en av styremedlemmene i Blå Kors landsstyre. Han har i inneværende periode vært varamedlem.

 

Marit Brandt Lågøyr er ønsket som leder.

– Dersom jeg blir valgt til leder, vil jeg arbeide sammen med resten av det nye landsstyret og med den påtroppende generalsekretæren for å sikre Blå Kors som frivillig organisasjon og sikre våre virksomheter bedre rammebetingelser for både forebygging av rusmisbruk, samt behandling og oppfølging av rusavhengige og deres familier. Jeg opplever Blå Kors som en klar røst overfor rusavhengige om at det er mulig å bli rusfri, og jeg gleder meg over at Blå Kors får gehør for at samfunnet trenger rusfrie miljøer i solidaritet med dem som sliter, sier Lågøyr i en pressemelding De andre foreslåtte styremedlemmene for perioden 2011-2014 er Arne Lyngstad (48, Trondheim), Brit Skjelbred (61, Trondheim), Andreas Løge (61, Sirevåg), Ingebjørg Berstad Torp (50, Arendal), Bjørn Hesselberg (62, Skatval), Ellen Anker Storset (35, Drøbak) og Per de Lange (63, Bjorbekk).

 

Bjørn Hesselberg er blant de som har egen oppføring på wikipedia. Der står bl.a. følgende; Hesselberg vokste opp i Tromsø og Målselv. Han har vært lærer, menighetssekretær og rektor i Kjøllefjord.[1] Han begynte som pedagog ved Aglo videregående skole i 1985 og utvikletskolen til sin avgang der.  Hesselberg er tidligere leder i RUSfri (tidligere kalt Kristenfolkets Edruskapsråd).Han har også studert teologi ved Universitetet i Tromsø gjennom ukessamlinger 20082010, og har vært sogneprestHommelvik siden høsten 2010. Hesselberg var formann i Finnmark KrF 19801982. Hesselberg har vært medlem av Lebesby kommunestyre 19791983 og av Stjørdal kommunestyre siden 1987, og er i dag også formannskapsmedlem og gruppeleder i kommunestyret. Han har vært Kristelig Folkepartis ordførerkandidat i Stjørdal flere ganger.

Les forrige sak:
Stevnevinner ble Ole Erik Thoresen fra Hommelvik skytterlag med sterke 30 treff og 25 innertreff.
2. dagsstevnet i feltskyting

Tradisjonelt 2. dagsstevne Tradisjonen tro arrangerer Lånke skytterlag feltskyting 2. påskedag. […]

Close